Matkreatör/Souchef

Arbetsbeskrivning

Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för konferenser, affärs-luncher, representationsmiddagar, matlagningskurser och events, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och after work.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror och med mycket grönt. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Vi söker nu ytterligare en Matkreatör/Souschef till vårt team

Vi vill att du är en person med ett brinnande intresse för mat och vin som gillar att dela med dig av din passion till kollegor och gäster. Vi arbetar i ett öppet kök med mycket gästkontakt och det gillar vi! Du kommer att laga luncher, middagar och även baka. Att du självständigt klarar detta ser vi som en självklarhet. Du kommer även att hålla i matlagningsaktiviteter för företag varför det är viktigt att du kan tala inför grupp och även behärskar engelska då vi har en del internationella gäster. I arbetet ingår även att skriva recept till vår kokbok på nätet, delta i matfotograferingar, wine makers dinners och andra evenemang.

Vi vill också att du är innovativ, noggrann och har dokumenterad utbildning samt minst 3 års erfarenhet från kockyrket. Som person är du är positiv till din läggning och har nära till skratt. Du är en god lagspelare, är beredd att hugga i när det behövs och du är prestigelös.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du verkligen brinner för mat, dryck och service. Det ska inte bara vara ett jobb, utan en livsstil. Du ska även dela våra värderingar att det är kul att jobba, att arbetskamraterna är riktiga vänner och att god hälsa, träning och miljön är viktig.

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider. Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema, både dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt på sommaren och skolornas lov.
- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
- Ett nära samarbete med kökschef och restaurangchef och stor möjlighet att vara delaktig i utvecklingen av matkoncepten.
- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten omgående. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen att skicka din ansökan idag!

Kontaktpersoner på detta företaget

Johan Eklund
070-6672900
Caroline Östman
073-644 49 29
Patrik Rodehed
073-644 49 19
Christoffer Rosén
+46 8 446 64 30
Niklas Waclaw
073-644 49 22

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Workation Group AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 13 september 2021
  • Ansök senast: 2 mars 2022

Besöksadress

Hufvudsta Gård, Vedboden, Solna
None

Postadress

Hufvudsta Gård, Vedboden
Solna, 17173

Liknande jobb


Erfaren kock

15 april 2024

3 april 2024

Sous chef

3 april 2024