Operativ Food & Beverage manager till Clarion Collection Hotel Tapto

Operativ Food & Beverage manager till Clarion Collection Hotel Tapto

Arbetsbeskrivning

Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på fika och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta kvällsmat – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection® Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

Clarion Collection® Hotel – Yours truly. Clarion Collection® Hotel är en del av Strawberry.

Vi söker nu en operativ Food & Beverage Manager till Clarion Collection Hotel Tapto i Stockholm!

Vill du vara en del av Skandinaviens ledande hotellkedja Strawberry och vara med och utveckla vår bransch? Vill du jobba på en arbetsplats där dina idéer blir verklighet? Då är just DU den vi söker!

Vi letar nu efter en passionerad Food & Beverage manager som tillsammans med vår kökschef kan ta vårt fantastiska team och vår unika produkt till nästa nivå. Som F&B Manager här på Tapto innebär det att du jobbar både driftspass och adminpass .

Vilka är vi?

På Clarion Collection Hotel Tapto arbetar vi med ett koncept där vi utöver frukostbuffé bjuder på eftermiddagsfika samt kvällsmat till alla gäster på hotellet. Vi erbjuder vällagad mat med bra råvaror och ofta är det vår väldigt omtyckta kvällsmåltid som gör att gästerna väljer att bo hos oss om och om igen.

Vem tror vi att du är?

Vi ser gärna att du har en bakgrund som kock eller god erfarenhet från matlagning och samtidigt brinner du för restaurangupplevelsen som helhet samt merförsäljning. För dig är sälj samma sak som service och du drivs av att leda och utveckla andra. Du älskar restaurangdriften samtidigt som du är bekväm med datorer och administrativa sysslor.

Vad har vi att erbjuda dig?

• En arbetsplats där dina ideer blir verklighet.
• Vara en del av Skandinaviens ledande hotellkedja; Strawberry
• En flexibel och varierande tjänst som du själv kan anpassa
• Frukost, lunch alternativt middag när du jobbar
• Vara delaktig i att utveckla hotellet
• Bra utvecklingsmöjligheter
• Personalpriser på Strawberry och 4 gratis övernattningar per år



Vad innebär tjänsten?

Här är några uppgifter som ingår din tjänst:

• Driva, planera och vägleda arbetet på avdelningen
• Schemaplanering/ansvar & optimering av arbetstimmar
• Daglig drift i kök och restaurang
• Beställningar till avdelningen i samarbete med ansvarig kock.
• Personalansvar och daglig coaching av medarbetare i kök och restaurang
• Inventering vid månadsskifte i samarbete med ansvarig kock.
• Ingår i ledningsgruppen och rapporterar till hotelldirektören
• Varierande arbetstider, driftspass ingår i tjänsten.

På Clarion Collection Hotel Tapto arbetar vi tillsammans över avdelningarna och du förväntas att ta ett ansvar utöver din avdelning och driva samarbetet mellan avdelningarna.

Vill du bli min framtida kollega? Då tycker jag att du ska söka tjänsten på en gång eftersom att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Beräknat tillträde i juni-24. Kanske är det just du och jag som blir framtida kollegor?

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Collection Hotel Tapto
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 maj 2024
  • Ansök senast: 2 juni 2024

Besöksadress

Jungfrugatan 57
None

Postadress

Jungfrugatan 57
Stockholm, 11531

Liknande jobb


14 juni 2024

13 juni 2024

Restaurangchef för Skanska HK

Restaurangchef för Skanska HK

7 juni 2024

Restaurangchef / Service Manager

Restaurangchef / Service Manager

11 juni 2024