Övergripande Projektledare / Driftkoordinator

Arbetsbeskrivning

Övergripande projektledare/Driftkoordinator Mässrestauranger AB är ett familjeägt företag som på uppdrag av Stockholmsmässan bedrivit restaurangverksamhet vid mässor och andra evenemang sedan starten 1970.Mässrestauranger driver tolv permanenta restauranger samt ett flertal tillfälliga restauranger både i mässhallarna och utanför dem.Vi har en stor beställningverksamhet och kapaciteten att arrangera skräddarsydda evenemang, kongresser, banketter och fester för flera tusen gäster.Vi söker en engagerad, trygg och kvalitetsmedveten driftkoordinator som vill vara med att utveckla och själv utvecklas i vår verksamhet.Genom att använda service innefrån och ut ska du som övergripande projektledare vara med att organisera vårt företag så att det passar varje unikt projekt/arrangemang på Stockholmsmässan. Då verksamheten är komplex måste du vara beredd på att det tar tid innan du får ett helhetsperspektiv av företaget och driften.Det är därför viktigt att du som person är prestigelös och beredd att ge tjänsten tid innan du kan börja driva frågor på egen hand.Du kommer att ingå i en ledningsgrupp tillsammans med VD, Ekonomichef, personalchef och marknadsansvarig. Som övergripande projektledare och driftkoordinator arbetar du med att samordna våra huvud- avdelningar The Parkside, Entreavdelningarna, Fast Food och Montercatering.The Parkside är vår beställnings- och bankettavdelning.Projekten kan variera mellan små roomservice och konferensluncher till att omfatta stora banketter för flera tusen gäster och stora kongresser.Entreavdelningarna innefattar våra publika enheter vid Entretorget, News Bar, EAT och bordsserveringen The Garden.Dessa är mestadels öppna vid försäljning under pågående mässor, kongresser samt in- och utflyttning.Fast Food innefattar våra matställen i gallerigångar och mässhallar för snabbare och enklare servering.Montercatering arbetar med beställningsverksamhet till utställarna på Stockholmsmässan. Din bakgrund finns inom restaurang-, konferens och/eller hotellbranschen där du idag har en nyckelroll eller arbetar som avdelningschef med en ambition att utvecklas vidare.Vår verksamhet är i stor volym så du bör tidigare ha arbetat med konferensserveringar i större skala.Du brinner för att leda och coacha ett team men tycker också om att själv arbeta i driften och känner stolthet över att arbeta med värdskap och service.Du har någon form av högre eftergymnasial utbildning som t.ex. KY, IHM eller universitetsutbildning och har kunskaper inom ekonomi.Du ska kunna utrycka dig flytande på engelska i tal och skrift.Som person har du ett positivt synsätt och är trygg i dig själv.Du har en god organisationsförmåga och är lyhörd, prestigelös samt uppskattar att ha många projekt på gång samtidigt.Du är driven, lösningsfokuserad och affärsmässig utan att tumma på kvalitet. eller Mässrestauranger AB, Att.Sara Bourelius, Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Kontaktpersoner på detta företaget

HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud

HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04

Sammanfattning

  • Arbetsplats: MÄSSRESTAURANGER AB
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 29 september 2008
  • Ansök senast: 29 oktober 2008

Besöksadress

Mässvägen 1
None

Postadress

None
STOCKHOLM, 12580

Liknande jobb


16 maj 2024

16 maj 2024

Meatonastick M.O.A.S söker platschef!

15 maj 2024