Platschef La Brasserie

Platschef La Brasserie

Arbetsbeskrivning

La Brasserie söker en erfaren restaurangchef för att leda personalen och driften av vår anläggning. Som restaurangchef kommer du att ansvara för upprätthållandet av vår restaurangs policy och rutiner, samt se till att vi når våra intäktsmål.
Ansvarsområden:
Utbilda och övervaka personal
Se till att alla livsmedelssäkerhetsförfaranden strikt följs enligt hygienbestämmelserna
Ha ett nära samarbete med ledningen för att uppnå intäktsmål
Implementera lämpliga strategier för att stoppa negativa trender och förbättra försäljningen
Upprätthålla säkra arbetsförhållanden
Följa företagets policy och rutiner gällande hantering av pengar, egendom, produkter och utrustning
Övervaka lagerhållning för att säkerställa produkttillgänglighet och beställa produkter efter behov



Kvalifikationer och färdigheter:
2+ års erfarenhet inom restaurangbranschen
Studentexamen eller motsvarande
Möjlighet att arbeta flexibla timmar, inklusive nätter och helger
Utmärkt kommunikationsförmåga
Exceptionell organisations- och ledarskapsförmåga
Tillförlitlig och pålitlig

Sammanfattning

  • Arbetsplats: La baguette Sverige AB Örebro
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 23 mars 2021
  • Ansök senast: 22 april 2021

Postadress

Nygatan 24
Örebro, 70211

Liknande jobb


16 maj 2024

16 maj 2024

Meatonastick M.O.A.S söker platschef!

15 maj 2024