Platschef Urban Deli Sveavägen 44

Platschef Urban Deli Sveavägen 44

Arbetsbeskrivning

Om Urban Deli
Vår vision är att accelerera omställningen till framtidens mat. Oavsett om du väljer att äta hos oss, hemma eller någon annanstans. Det gör vi bland annat genom att arbeta branschöverskridande. Vi samlar helt enkelt restaurang, bar, butik och deli under ett och samma tak, för att skapa en härlig och stämningsfull mötesplats.

Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och Centralstationen. Nästa år, 2024 flyttar Urban Deli in Forskaren, med fokus på life science, och därmed öppnar vi vår femte enhet. Denna gång i hjärtat av Hagastaden. Vi skryter gärna om vårt eget Matlabb i Sickla och vårt Hotell med 106 rum på Sveavägen 44, för att inte tala om vår Takpark på samma adress! På Urban Deli jobbar nästan 400 anställda med samma önskan och drivkraft, att ge våra gäster bra service och dela med sig av kunskap och inspiration. Vi vill bidra till en framtidssäkrad måltid, utan att det sker på bekostnad av upplevelse, smak eller näringsinnehåll. Ett lyckligare matliv, helt enkelt.

Om Rollen
Som Platschef på Urban Deli Sveavägen är du ytterst ansvarig för all verksamhet på din enhet. Syftet med rollen är att leda enheten och dess medarbetare mot uppsatta mål för bl.a. medarbetar- och gästnöjdhet, försäljning och lönsamhet, samt att ständigt utveckla enheten gällande exempelvis erbjudanden, värdskap, upplevelser och arbetsmiljö.

Du har en lokal ledningsgrupp som hjälper dig att nå målen och du säkerställer att samtliga på din enhet har rätt kompetens och rätt förutsättningar för att nå era mål. Du ansvarar ytterst för det systematiska arbetsmiljöarbetet på din enhet och delegerar arbetsmiljöuppgifter i din organisation för att säkra en trygg, kul och proaktiv arbetsplats.

Du och ditt team samarbetar med övriga Platschefer och deras lokala ledningsgrupper för att finna synergier som stimulerar till kompetensåterföring, effektivitet och bättre gästupplevelser inom Urban Deli’s organisation. Förutom kollegorna på andra enheter har du ett Servicekontor som stöd, där bland annat resurser inom sälj, marknad, ekonomi, IT och innovation finns att tillgå.

I rollen som Platschef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

- LEDARSKAP: Leda dina närmaste medarbetare samt inspirera till en god ledarskapskultur präglad av förtroende, tydlighet och utveckling.

- ORGANISATION: Planera och organisera verksamheten baserat på budget och övriga mål.

- KOMPETENSSÄKRA: Säkra kompetens genom utbildningsinsatser och/eller nyrekrytering.

- LÖNSAMHET: Säkerställa att bemanning och inköp sker i enlighet med vår försäljningsförmåga, med avsikt att ständigt navigera mot att nå budgeterade mål på årsbasis.

- UTVECKLA: Driva och/eller vara behjälplig vid innovations- och utvecklingsprojekt på enheten.

- ADMINISTRATION: Hantera det löpande arbetet med attestering och kontering av fakturor för att underlätta bokslut, samt säkra ordning och reda vad gäller anställningsavtal, arbetsbeskrivningar och övrig administration.

- SAMARBETEN: Hantera kontakten och sköta samarbetet med Servicekontorets resurser.

- VARUMÄRKE: Ansvara för att enhetens verksamhet ständigt representerar Urban Deli’s varumärke och att all kommunikation - i skrift såväl som i tal, tonalitet och värdskap - kommuniceras på rätt sätt.

Om Dig
Så, vem är du då? Det vi vet är att du är en stark ledare i branschen med goda referenser. Du vill vara en del av vår vision och bidra till omställningen för mer hållbar, god och näringsrik mat. Du älskar mat och dryck i olika upplevelseformat och tycker att det är spännande att utforska gränslandet mellan butik, deli, bar och restaurang. Vi vet också att du har erfarenhet från liknande roller inom restaurang och/eller hotell och haft ansvar för stora budgetar och många medarbetare. Därmed vet vi också att du är en fena på Driftsekonomi inom framför allt restaurang och har lärt dig många smarta knep för att navigera mot uppsatta mål.

Vi tror en del om dig också. Bland annat att du är nyfiken och kommer finna nya sätt att skapa attraktiva erbjudanden i en ständigt föränderlig värld. Vi tror också att du är lika delar inlyssnande, empatisk och lagspelare som du är tydlig, kravställande och ansvarstagande. I punktform så tror vi också att du:

- Har en högskoleutbildning inom Ledarskap, Ekonomi, Marknad eller HR, alternativ en Yrkesutbildning inom Hotell och/eller Restaurang.

- Har koll på Arbetsmiljölagen & Systematiskt Arbetsmiljöarbete.

- Har ett stort nätverk inom restaurang och god relation till flera leverantörer.

- Känner att det är naturligt för dig att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

- Goda Projekt- och/eller Processledaregenskaper.

- Har datorvana och gärna behärskar program som Office365 (Teams, Word, PowerPoint, Excel mm), Caspeco, Palette etc.

Om vårt erbjudande
Vi är på en resa och vill bygga ett team som ska leda utvecklingen av framtidens mat och vara en frontlöpare för andra i branschen. För att kunna ligga i framkant ska UD präglas av innovation, kunskap och passion och de insikterna delar vi gärna med dig. Vår huvudägare är Axfood och genom att få vara en del av en större koncern så ser vi en massa fördelar med vad våra upptäckter också kan bidra med till våra systerbolag men också till andra. Att vi dessutom får ta del av resurser hos en av Sveriges största Dagligvaruhandlare är ju inte så pjåkigt heller och vill du utvecklas inom Axfood-koncernen så finns det fina karriärmöjligheter till det.

Vi erbjuder dig en pulserande arbetsplats mitt i Stockholms city med verksamheter från bokstavligt talat källare till tak. Vi tycker att det är viktigt att du får samma möjlighet till inspiration och kunskap som våra gäster. Därför har du som medarbetare också förmånliga rabatter i restaurangen och butiken, samt får ta del av forskning och tendenser gällande framtidens mat. Självklart får du också en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Vårt viktigaste bidrag är nog att få vara med och accelerera omställningen till framtidens mat!

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Viktor Francis Ringsö

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Urban Deli
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 2 maj 2023
  • Ansök senast: 14 oktober 2023

Besöksadress

Klarabergsgatan 50, Lilla Urban Deli City
None

Postadress

Klarabergsgatan 50
Lilla Urban Deli City, 11121

Liknande jobb


RESTAURANGCHEF till Pappa Grappa Linköping

RESTAURANGCHEF till Pappa Grappa Linköping

9 maj 2024

9 maj 2024

Biträdande restaurangchef

7 maj 2024

Restaurangansvarig

Restaurangansvarig

6 maj 2024