OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta på Örebros mest centrala kommunala skola och ingå i ett team där utveckling av klimatsmart mat står i fokus? Då vill vi att du söker tjänsten som restaurangbiträde till oss på Rudbecksgymnasiet!
Om tjänsten
Som restaurangbiträde i vår verksamhet blir du en del av ett team bestående av både kockar och biträden. Lagarbete är en av våra nycklar till framgång och vi gör dagligen jobbet tillsammans. Vi har flertalet nomineringar under åren i Whiteguidejunior. Vår matsal och café är välbesökta av våra gäster. Våra gäster är restaurangen trogna trots vårt centrala läge med olika möjligheter till att gå ut på stan att äta. Över 90% av våra elever väljer att äta i vår restaurang enligt undersökning.
Exempel på arbetsuppgifter:
• matsalarbete såsom torka bord, städa och se till att gästerna alltid känner sig i fokus
• disk
• vara behjälplig i kök, bl.a. genom salladsberedning
• kassaarbete i cafè
• produktion i både kök och café
Om arbetsplatsen
En av Örebros centralaste skolor! Rudbecksgymnasiet har ca 1200 elever inskrivna och ett café med drygt 100 sittplatser. De som jobbar hos oss får en nära kontakt med våra gäster, både i cafét och restaurangen. Vårt arbete har uppmärksammats både lokalt och nationellt. Under de senaste åren har vi bland annat blivit nominerade av White Guide Junior.
Läs mer om oss här: orebro.se/rudbecksgymnasiet
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.
Kvalifikationer
Som restaurangbiträde i vårt team är du flexibel, initiativrik och har förmåga att inspirera andra. Du har ett kreativt tänkande och har service som en av dina främsta egenskaper. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gästers upplevelse och vår utveckling. Du har förmåga att bygga relationer såväl internt som externt. För arbetet krävs goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Krav:
• köksutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig
• erfarenhet av arbete i storkök/restaurang
Meriterande:
• restaurang/café vana
• erfarenhet av kassahantering
• IT-vana och erfarenhet av e-handel
• tidigare arbete med service och bemötande
• erfarenhet av salladsberedning
Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: 87,5%
Tillträde: 15 augusti
Antal tjänster: 1
Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.
Ansökan
Sista ansökningsdag är 7 maj.
Välkommen med din ansökan!
Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter
Kontaktpersoner på detta företaget
Peter Örbring, Enhetschef
019- 21 38 74
Kerstin Awad, Distriktsköterska
019-21 49 44
Eva Cading, Enhetschef Barn och familj
019-21 27 11
Ann-Sofie Vennerstrand, Rektor
019-21 20 52
Emelie Rådström Sipinen, Enhetschef
019-21 25 35
Peter Thermaenius, Rektor
070-631 44 90
Mona Hansen, Förskolechef
019-21 40 84
Johanna Gancarz, Utvecklingsledare
019-21 32 23
Mona Öhrn, Kontorschef
076-551 39 76
Anna Lorinius, Rektor
019-21 49 67