Restaurangchef

Arbetsbeskrivning

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

 

Restaurangchef till Clarion Hotel Wisby

Clarion Hotel Wisby är en attraktiv mötesplats. Vi har höga ambitioner och vill hela tiden förbättra oss. Nu söker vi en kreativ och personlig talang som kan ansvara för driften av våra serveringsytor.

Som restaurangchef är det du som ser till att konferensluncher, middagar, mingelkvällar och liknande evenemang blir en upplevelse för våra gäster. Rollen kräver att du har ledaregenskaper samt erfarenhet inom restaurangbranschen som gör att du kan leda samt fördela arbetsuppgifter till personalen på ett korrekt sätt.

Du rapporterar till FoB Manager.

Arbetet innebär:

Sedvanligt Hovmästararbete och avdelningsansvar för restaurangen.

Personalansvar, Schemaläggning, och Timhantering.

Gästbemötande

Servering av mat och dryck

Dryckesbeställningar, inventering och kassahantering

Att jobba varierade arbetstider som tidiga morgnar, kvällar och helger

Styra mot ekonomiska mål

Att vara väl insatt i lagen om Ansvarsfull Alkoholhantering

Hålla högsta service- och kompetensnivå och därmed se till att gästerna alltid blir korrekt serverade och även bemötta enligt vår filosofi Passion at Clarion.

Att tillsammans med avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster.

Vi tror att du:

Har erfarenhet av Hotell- eller restaurangverksamhet sedan tidigare.

Är ekonomisk medveten och effektiv.

Är strukturerad i ditt arbete, punktlig och samarbetsvillig.

Drivs av ett högt tempo

Har en hög ambitionsnivå och ständig vilja att utvecklas

Är sälj- och resultatfokuserad

Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

Har en stark känsla för service och tycker om samtal med gästerna

Älskar att överträffa gästens förväntan

Har genuint intresse för mat och dryck och har förmågan att framgångsrikt kombinera mat och dryck

Är en naturlig ledare som tycker om att arbeta i team och skapa teamkänsla

Är positiv, engagerad och ansvarsfull

Är social, sprudlande och påhittig

Tjänsten är tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Kontaktpersoner på detta företaget

Fia Wikström
+46 0498-257560

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Wisby Visby
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • 1 -
  • Publicerat: 9 februari 2017

Besöksadress

Strandgatan 6
None

Postadress

Box 1319
Visby, 62124

Liknande jobb


Vi söker restaurangchef

14 maj 2024

13 maj 2024

Krusmyntagården söker Köksmästare

Krusmyntagården söker Köksmästare

7 maj 2024