Restaurangchef

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig med följande bakgrund:
Du har en god yrkeserfarenhet inom matsalsarbete samt erfarenhet att arbeta med konferenser, festvåningsverksamhet och bröllop. Planering och arbetsledning är viktiga ingredienser i uppgiften.

Du har en sommelierutbildning med dig eller motsvarande dokumenterade goda dryckeskunskaper. Skötsel av vår vinkällare och utnyttjande (vinprovningar, övriga dryckesprovningar mm) av dess resurser för försäljning och marknadsföring upptar en stor del av dina arbetsuppgiften för befattningen. Daglig matsalsarbete förekommer, där du både leder och ingår i serveringsarbete.

Som ansvarig är du den självklara medelpunkten, våra medarbetares dagliga föredöme och ser restaurangen och vinkällaren som din arena där du verka och profilera dig. Du är en närvarande och positiv lagspelare med förmågan att visa upp ditt yrkeskunnande samt leda och motivera våra medarbetare. Du är ytterst kvalitetsmedveten och har viljan att alltid ge bästa servicen till våra gäster. Du har ett utpräglat sinne för affärer och försäljning.
Du rapportera till VD och ingår i herrgårdens ledningsgrupp.

Kontaktpersoner på detta företaget

Günter Schneider
0173 88900
Günter Schneider
0703488901
Försäljningschef Mathias Schneider
070-7553567
Mathias Schneider
070-7553567
Mathias Schneider

Mathias Schneider

Günter Schneider
0703488901
Hotellchef Sandra Krasniqi

General Manager Mathias Schneider

Siv Leideborg

Sammanfattning

  • Arbetsplats: GIMO HERRGÅRD Gimo
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Publicerat: 25 oktober 2013

Besöksadress

BRUKSGATAN 24 HERRGÅRDEN
GIMO

Postadress

Box 6
Gimo, 74702

Liknande jobb


Krusmyntagården söker Köksmästare

Krusmyntagården söker Köksmästare

7 maj 2024

Bistroansvarig på Nautica Skeppsbistro

Bistroansvarig på Nautica Skeppsbistro

15 april 2024

Restaurang chef Köks chef

Restaurang chef Köks chef

9 april 2024

Restaurangansvarig

Restaurangansvarig

11 maj 2024