Restaurangchef

Arbetsbeskrivning

First Hotels är en av Skandinaviens ledande hotelloperatörer med unika och centralt belägna hotell på utvalda destinationer i Sverige, Norge och Danmark.Oavsett om det är affärsresa eller nöjesresa erbjuder vi moderna gästupplevelser med personlig service och fokus på individen.

Vår vision är inte att vara störst men bäst.Hotellen är därför unika vad gäller stil, atmosfär och inredning.Det ska vara en glädje att jobba med oss, vi ska leda utvecklingen och överraska samtidigt som vi visar omtanke till våra medarbetare, kunder och gäster.
Därför söker vi dig som sätter människan i fokus.

" The next best thing to staying with us is working with us"

RESTAURANGCHEF

First Hotel Plaza är ett internationellt fyrstjärnigt hotell beläget i hjärtat av Västerås.Hotellet ligger i "Skrapan" och hos oss har du nära till allt.
Våra 203 rum är stora och luftiga och i de allra flesta rummen kan du ta ett skönt bad eller njuta av utsikten.Vi har möteslokaler för upp till 85 personer.I samarbete med Aros Congress Center kan vi erbjuda kongress- och konferenslokaler upp till 1007 deltagare.


ARBETSUPPGIFTER:
o Ansvar för hotellets kök och restaurangavdelning
o Ingår i hotellets ledningsgrupp
o Budgetansvar

KVALIFIKATIONER:
o Gymnasienivå inom restaurang-/kök eller högre utbildning inom området
o Erfarenhet från liknande arbete i restaurang/kök samt erfarenhet från ledande position
o God kunskap i svenska och engelska, gärna ytterligare språk

PERSONLIGA EGENSKAPER:
o Resultatorienterad
o Ledningsförmåga
o Samarbetsförmåga

Vi erbjuder
o Karriärmöjligheter inom First Hotels i Skandinavien
o Lön i hänsyn till kvalifikationer
o Goda personalförmåner

Sammanfattning

  • Arbetsplats: First Hotel Plaza
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 14 januari 2009
  • Ansök senast: 13 februari 2009

Liknande jobb

Vi söker en Food & Beverage Manager

15 februari 2010

Food & Beverage Manager

24 augusti 2010

23 april 2010

15 februari 2010