Restaurangchef

Arbetsbeskrivning

Kort beskrivning av företaget:

Chalmers Konferens & Restauranger är två fristående aktiebolag med uppdrag att utveckla och skapa förutsättningar för möten på Chalmers två Campus, Johanneberg och Lindholmen. Vi ingår i koncernen Chalmers Studentkårs Företagsgrupp. Verksamheten omfattar idag ett flertal restaurang och caféenheter samt konferensverksamhet i prisbelönta lokaler och arrangemang för upp till 600 deltagare i vår största sal. Vår konferens- och restaurangverksamhet är i ständig utveckling och vi söker nu en Restaurangchef till vår nya anläggning.
Den senaste utmaningen är att vi från januari 2010 etablerar ett helt nytt konferenscenter på Lindholmen Science Park vilket gör att vi behöver förstärka organisationen med flera professionella och engagerade medarbetare.

Beskrivning av arbetsuppgifter:

Du får en ledande roll som operativt ansvarig för matsalen på Lindholmen med målsättningen att etablera och utveckla restaurangerna på vår enhet bestående av service kring måltider, arrangemang och konferenser.
Befattningen kräver ett starkt ledarskap och resultatfokus där kommersiella krav har primärt fokus parallellt med god förmåga att lyssna och anpassa service och utbud till aktuella marknadskrav. Du bör själv ha en bred erfarenhet inom yrket samt av att leda och fördela arbetat genom att stimulera dina medarbetare.
Kärnverksamheten kommer att bestå av fyra enheter/delar, alla etablerade i Lindholmen Science Park, vilket har målsättningen att vara marknadsledande beträffande konferenser med därtill hörande måltidsprofil.

Beskrivning av kvalifikationer:

Vi förutsätter att du har mångårig vana att leda och fördela arbetsuppgifter i en stressig miljö där en mängd faktorer påverkar resultatet. Human Resource är ett kompetens område som du behärskar väl, vilket utgör grunden för ett framgångsrikt servicekoncept oberoende av beställd standard, gäster och kundkrav.
Därutöver krävs att du har en formell branschutbildning som grund för en roll som restaurangchef. Du skall dessutom ha en god ekonomisk förmåga att skapa upplevelser och välbefinnande för alla gäster. Till vårt förfogande står en välutbildad och synnerligen kompetent parallell organisation i form av vårt systerbolag med koncerngemensamt administrations och marknadsansvar.

Sammanfattning

Liknande jobb


Vi söker en Food & Beverage Manager

15 februari 2010

Food & Beverage Manager

24 augusti 2010

23 april 2010

15 februari 2010