Restaurangchef

Restaurangchef

Arbetsbeskrivning

Precis vid stranden på Gotlands västra sida i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet. Ett litet paradis med rötterna i surfkulturen, ett stort hjärta för livsstilen och hur vi tar hand om jorden vi lever på.


Verksamheten består av 28 bäddar fördelat på 11 tält, 1 eventtält för grupp och konferens, 1 Bar (fulla rättigheter), 1 café med glass/Juice/acai/alkohol etc, 1 ölbar, 1 kök, 1 aktivitetsavdelning.


Surflogiet serverar frukost 8-10 samt mat från 11:30 - sent.


Som Restaurangchef på Surflogiet har du följande
ansvarsområden – Restaurangen och Baren där du leder Hovmästare, Serveringspersonal, barpersonal, ”runners” och diskare.


Du är en inspirerande ledare som har förmågan att se och utveckla dina medarbetare. Du inser vikten av att själv föregå med gott exempel och är villig att själv utföra samma jobb som du förväntar dig av andra.


Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten följer de lagar och säkerhetsföreskrifter som gäller för restaurangdrift och hantering av mat och alkohol.


Dina arbetsuppgifter består bland annat utav planering, inköp, inventering, personalansvar och schemaläggning men till största delen kommer du att arbeta i driften, coacha medarbetare och driven avdelningen framåt. Du kommer arbeta nära köksansvarige då ni tillsammans ansvarar för helheten.


På Surflogiet sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.


Som Restaurangchef kommer du ansvara för hela restaurangverksamheten och dess utveckling i samråd med platschefen och ledningsgruppen. Ditt ansvar omfattar både administrativa och operativa delar och du kommer att vara en del i den dagliga driften.


Dina arbetsuppgifter som restaurangchef innebär att:
· Ha det övergripande ansvaret för Surflogiets restaurangverksamhet
· Rekrytering och introduktion utav ny personal.
· Utveckla en drinkmeny, där vi behåller det bästa från föregående år.
· Sätta rutiner för det dagliga arbetet
· Arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål samt följa upp dessa
· Handleda och motivera dina medarbetare
· Ingå i Surflogiets ledningsgrupp
· Arbeta med schemaplanering, inköp och andra administrativa delar
· Arbeta med personalprosent


Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder lokala och ekologiska råvaror, vårt eget kranvatten, samt är plastfria till förmån för det hållbara samhället.
Som restaurangchef på Surflogiet Gotland har du förmågan att inspirera genom att vara en bra förebild. Du är driven, resultatorienterad och tycker att service kombinerat med fantastiska smakupplevelser är bland det absolut roligaste som finns!


Erfarenheter du tar med och delar med oss
· Du är social, trygg i dig själv och driver utvecklingen framåt av vår restaurang och barverksamhet samtidigt som du är strukturerad, noggrann och har självklart allt fokus på gästen.
· Mycket goda mat- och dryckeskunskaper
· Goda datakunskaper
· Goda kunskaper i svenska och engelska
· Du är van att jobba i ett högt tempo, både i ditt eget arbete men också tillsammans med teamet.


Surflogiet erbjuder Boende nära arbetsplatsen.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Surflogiet AB GOTLANDS TOFTA
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 14 oktober 2020
  • Ansök senast: 31 januari 2021

Postadress

Eskelhem Toftavägen 374
GOTLANDS TOFTA, 62266

Liknande jobb


Meatonastick M.O.A.S söker platschef!

15 maj 2024

Vi söker restaurangchef

14 maj 2024

13 maj 2024