Restaurangchef

Arbetsbeskrivning

Vill du vara vår restaurangchef som idagsläget innebär att du jobbar till största delen i driften.
Vi söker dig som har stor passion för service, mat och dryck.
Som restaurangchef leder du arbetet på hotellets restaurang, bar och frukost. Vi arbetar tillsammans för att göra våra gästers vistelse så bra som möjligt.
Kravprofil
Stort intresse för utveckling, modig, kommunikativ beslutsfattare med tydliga målbilder. Goda kunskaper i arbetsmiljöarbete. Trivs att klä dig i yrkesrollen för att utöva ett kraftfullt inspirerande ledarskap.
Ser fram emot Din ansökan innehållande ett övergripande CV och en personbeskrivning gärna med information när du är tillgänglig. Maila din ansökan till: rekrytering.hotelscheele@koping.net. Urval och intervjuer sker löpande fram till 1 oktober. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Carin Wennerros 070-2062412 tisdagar och onsdagar 08.00-10.00.

Kontaktpersoner på detta företaget

Sinnica Eriksson

Tina Hessleryd

Platschef Carin Wennerros
0221-18120
Tina Hessleryd
0221-18120
Restaurangchef Therese Axelsson
070-2185370
Susanne Djokic
0221-18120
Susanne Dijokic
0221-18120

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Best Western Hotel Scheele KÖPING
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 29 augusti 2021
  • Ansök senast: 28 september 2021

Besöksadress

HULTGRENSG 10
KÖPING

Postadress

HULTGRENSG 10
KÖPING, 73150

Liknande jobb


Restaurangansvarig

Restaurangansvarig

26 april 2024

26 april 2024

Restaurangchef - ChopChop Umeå

Restaurangchef - ChopChop Umeå

26 april 2024