Restaurangchef

Arbetsbeskrivning

Restaurangchefen är vardera BABAS enhetens chef och har ansvar för all personal på arbetsplatsen. Som restaurangchef ansvarar man för ekonomi, implementering av marknadsföringsåtgärder och har det yttersta ansvaret för, service, produktion, inköp, inventering. Tjänsten innehåller även administrativt arbete såsom schemaläggning, intervjuer, utbildning, fakturering och budgetering. I samarbete med andra kollegor inom enheten tillsätter även restaurangchefen ny personal.



Du är en demokratisk ledare där ansvar ligger på att se till medarbetarnas behov, kompetens, motivationsfaktorer och delaktighet främjas. Du är en del i arbetsgruppen och lägger stor vikt vid att fatta beslut gemensamt och delegera uppgifter till medarbetaren. Gruppen och dess arbetsprocess är en viktig del i utförandet utav den tilldelade uppgiften.

Förmåga att skapa en energi omkring dig som framkallar en entusiastisk personalstyrka med motivation och lojalitet.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: BABAS Burgers
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 25 oktober 2023
  • Ansök senast: 12 april 2024

Liknande jobb

Vi söker en Food & Beverage Manager

15 februari 2010

Food & Beverage Manager

24 augusti 2010

23 april 2010

15 februari 2010