Restaurangchef Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Restaurangchef Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Arbetsbeskrivning

Best Western Plus Västerviks Stadshotell söker nu en självgående restaurangchef som vill vara med och driva Stadshotellets restaurang vidare!

Är du en erfaren ledare som är sugen på en ny utmaning? Då är detta möjligheten för dig!

Du blir direkt anställd av Västervik Stadshotell efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.



OM HOTELLET & TJÄNSTEN:

Best Western Plus Västerviks Stadshotell är ett prisbelönt, fyrstjärnigt fullservicehotell med 101 rum, en stor konferens- och festverksamhet, spaavdelning samt en omfattande restaurangverksamhet. Vi är ett offensivt företag med en stark ledningsgrupp och ett riktigt bra och professionellt team av medarbetare. Vår restaurangverksamhet har flera olika ben: Konferens, fest, catering, events, dryckesprovningar och så restaurang Gustawas Kök & Bar, som snabbt har blivit mycket omtyckt tack vare vårt spännande matkoncept, den personliga servicen, våra dryckeskunskaper och en riktigt härlig miljö med tillhörande story. Vi är Västerviks enda svanenmärkta hotell, restaurang och konferens och vi har självklart kollektivavtal

Vi bygger nu ett nytt serviceteam och söker en restaurangchef som kan ta ett övergripande operativt och till viss del strategiskt ansvar över restaurangverksamheten. Du är rätt person om du tycker om att ta ansvar, har ett gott värdskap, är en god ledare och vill bidra till en glädjefylld miljö som ger energi åt både kollegor och gäster.

Tjänsten är på heltid och tillsätts så snart vi hittar rätt person. Du blir anställd direkt av Stadshotellet efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.

Hjälp med boende kan ordnas i en övergångsperiod.



OM DIG SOM SÖKER:

Dina arbetsuppgifter

Du har ett operativt ansvar för restaurangverksamheten vilket innebär att du ser till att allt fungerar på bästa sätt och att du finns på plats när det behövs. Personalansvar med schemaläggning för servis och frukost. Ansvar för planering, inköp, inventering samt att verksamheten följer de lagar och föreskrifter som gäller för restaurangdrift och hantering av mat och alkohol. Du är ansvarig för att vi bedriver arbetet i restaurangen på ett kostnadseffektivt sätt med god lönsamhet som mål. Arbetet sker i nära samarbete med kökschefen och våra övriga ledare. Du har även en HR/ekonom till din hjälp.



Din profil

Du arbetar alltid mot våra gemensamma mål och är rak och tydlig i ditt ledarskap. Du skapar förutsättningar, är entusiasmerande, drivande och kvalitetsfokuserad. Du har en utvecklad känsla för service och ser till att gästen är i fokus samt skapar ett bra samarbete med övriga avdelningar på hotellet. Du tycker om att arbeta som ledare och är pedagogisk och van vid att ge medarbetarna verktyg för att kunna göra ett riktigt bra jobb.

Du är kostnadsmedveten, driver merförsäljning och är van vid att sälja in din produkt. Du är också duktigt på personalplanering och timoptimering för att kunna ge den bästa servicen och bästa resultatet.

Du är en del av driftsgruppen och har förmågan att se hela hotellets behov och vara ett föredöme för hotellets medarbetare. Du är flexibel, fördelar din arbetstid på bästa sätt, ser till verksamhetens behov och är medveten om att detta innebär arbetstid under morgon/kväll/helg efter verksamhetens behov.



Erfarenhet

Vi ser att du har ett fint hantverkskunnande inom restaurang och flera års erfarenhet som servitör/servitris alt. hovmästare. Du har även tidigare erfarenhet från arbete som restaurangchef med personalansvar och gärna en formell utbildning. Du har vana att hantera större beställningar, fester och grupper och är insatt i utmaningarna gällande personalplanering. Du har erfarenhet från arbetsledning och är van vid att arbeta i digitala miljöer. Sommelierutbildning är meriterande.

Arbetslivserfarenhet

Branscherfarenhet, gärna 5 års erfarenhet eller mer

Tidigare arbete som hovmästare, restaurangchef eller annan befattning med personalledning

God digital kompetens

Kompetenser:

Sommelierkompetens är meriterande

Språk:

Svenska, flytande i tal och skrift

Engelska, flytande i tal och skrift

Körkort:

B



Stadshotellet är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal. Värderingarna som ledningen jobbar efter är: Engagerade - Vi är engagerade i allt vi gör, med helhetssyn och ett proaktivt tillvägagångssätt, Professionella - Vi tar ansvar och skapar kompetens, tydlighet och förståelse inom verksamheten, Omtänksamma - Vi ser den andre och bemöter vårt team med ett öppet och coachande ledarskap.



Välkommen med din ansökan direkt via Majolas annons eller genom att maila till sara.mjornell@majola.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Therese Hedenström

Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin

Catherine Larsson

Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz

Johanna Lagerström

Sandra Fagerlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Majola RestaurangKonsult
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 oktober 2022
  • Ansök senast: 31 oktober 2022

Besöksadress

Hesselmans Torg 5, Nacka
None

Postadress

Hesselmans Torg 5
Nacka, 13154

Liknande jobb


16 maj 2024

16 maj 2024

Meatonastick M.O.A.S söker platschef!

15 maj 2024