Restaurangchef, Ski Lodge

Restaurangchef, Ski Lodge

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill vara en del av vårt starka ledarteam på Romme Alpin med ansvar för restaurang och bar i vår Ski Lodge. Den ligger i bästa ski in – ski out läge med fantastisk utsikt mot berget. Här blir du vår driftnära restaurangchef med ansvar för en av Dalarnas största restauranger vintertid. Vi serverar dagligen 700 frukost, 500 lunch med bordsservering och 700 middagar. Vi strävar efter att laga mat från grunden med lokala eller svenska råvaror.
Strax utanför Borlänge hittar du Romme Alpin. Sveriges sjätte mest besökta skidanläggning med den stora fördelen att vi kan erbjuda skidåkning som i fjällen, endast 22 mil från Stockholm.
Vi sätter stort värde på ett tydligt och personligt ledarskap med stor omsorg för både gästens och personalens upplevelse. Vårt övergripande mål är att medarbetare och gäster ska trivas, vilja återkomma och rekommendera Romme Alpin till andra.
OM TJÄNSTEN
Som restaurangchef i Ski Lodgen är du tillsammans med kökschefen ansvarig för den dagliga verksamheten och optimering av driften. Du jobbar driftnära och är samtidigt länken mellan det strategiska och det operativa arbetet. Du har resultatansvar för restaurang- och barverksamheten vintertid samt under konferenser vår och höst.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda inom restaurang. I din roll rekryterar, utbildar och coachar du ditt gäng. Engagemang, tydlighet, samarbete och god kommunikation är ord som Romme Alpins arbetsledare gemensamt tagit fram som de viktigaste för att lyckas. Du drivs av att ge gästerna en upplevelse som överträffar förväntningar genom personliga möten och hög effektivitet i restaurangen. Du ser fram emot att jobba aktivt med din personalstyrka för att skapa trivsel och tillsammans ge gästen den bästa upplevelsen. Du har ett stort intresse och nyfikenhet för mat och dryck.
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar s.k. årsarbetstidsavtal där vi arbetar hårt på vintern och är lediga mycket på sommaren. Arbetstiderna varierar där tidiga morgnar, sena kvällar och helger ingår.
OM ROMME ALPIN
Romme Alpins affärsidé är att vara Sveriges bästa dag- och weekendanläggning för utförsåkning. Vi är ett familjeägt företag där alla delarna inom anläggningen drivs i egen regi. Sedan starten 1987 har vi strävat mot vår vision - att ge alla skidgäster en totalupplevelse som överträffar gästens förväntningar. Där är upplevelsen i våra restauranger en viktig del. Många gäster är daggäster från Mellansverige, andra övernattar i Borlänge eller tillbringar en långhelg eller kortvecka i vår Ski Lodge. Ski Lodgen har cirka 50 000 gästnätter under vintersäsongen. Alla dessa äter frukost, middag och ev. lunch i Lodgerestaurangen. I restaurangen finns cirka 450 sittplatser. Många av våra gäster är barn.
Läs mer om Romme Alpin på www.rommealpin.se.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Romme Alpin AB BORLÄNGE
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 augusti 2022
  • Ansök senast: 4 september 2022

Postadress

KOPPSLAHYTTAN 111
BORLÄNGE, 78198

Liknande jobb


Enhetschef/Restaurangchef Stockholm

Enhetschef/Restaurangchef Stockholm

20 maj 2024

28 maj 2024