Restaurangchef till La Girafe

Arbetsbeskrivning

Pontus Frithiof och Nordrest fortsätter sitt mångåriga, framgångsrika samarbete och rekryterar nu en Restaurangchef till La Girafe. En knivskarp ledargestalt som vill bidra till positiv stämning, god struktur och ett helhetsansvar för våra gäster och personal. Vill du bli en av oss, Släpp allt och hör av dig!

För mig är kvalitet, flärd och generositet viktiga värdeord för ge våra gäster en riktigt bra upplevelse. Kvalitet sitter i detaljerna och det kommer genom ditt engagemang. Med en nypa flärd gör vi det lilla extra för våra gäster oavsett tillfälle. Vi är generösa med ett gott beteende mot våra gäster och kollegor.”

Pontus Frithiof

Kort om tjänsten

Som restaurangchef hos oss ansvarar du för gäst, personal, drift och ekonomi. Tillsammans med ditt team sköter du den dagliga leveransen där vi ständigt siktar på att ge fantastisk service till våra gäster enligt våra värderingar: sprida glädje, överraska positivt och vara tillgängliga.

En vanlig dag hos oss

- Löpande rekrytering, coaching, utveckling och uppföljning av dina medarbetare
- Arbeta i den dagliga driften
- Säkerställa och utveckla servicekvalitet i samsyn med kökets team
- Upprätta mål, utveckla restaurangen, marknadsföring samt löpande uppföljning
- Budget, prognos, ekonomi och bokslutsarbete

Vi erbjuder dig

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag
- Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ
- Nätverk, interna utbildningar och enorma utvecklingsmöjligheter inom Pontus Group och Nordrest

Vem är du?

Vi tror att du är en driven person med gästfokus och positiv attityd, varje dag! Du jobbar hårt för att skapa ett välmående och starkt team, lika hårt som du jobbar för att hålla produkten och restaurangen på topp! När du får leda dina trupper i en händelserik miljö och på ett strukturerat sätt checka av dagens och månadens priolista mår du som bäst. Du är närvarande som chef och kan jobba både under dagtid och kvällstid, veckodag som helgdag.

Vi vill att du har:

- Utbildning inom restaurang management eller annan liknande utbildning/erfarenhet
- Tidigare erfarenhet att jobba med mat och dryck i kombination
- Goda kunskaper inom ekonomi och vad som ger en lönsam verksamhet
- Erfarenhet inom HACCP och utbildning inom livsmedelssäkerhet och hygien
- Flytande svenska i tal och skrift samt god data-, kassa- och it-vana
- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges kaxiga uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi växer så det knakar och resan har bara börjat.

NY UPPLEVELSE OCH PÅ FLER ADRESSER!!

La Girafe tar sats med en ny inspirerande gästupplevelse. Efter vår första La Girafe på Kungsholmen kommer du under 2023 kunna besöka oss även på Arlanda Flygplats och även i Uppsala. Håll ögonen öppna för datum på vår hemsida!

Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Varierande utefter verksamhetens behov, dagtid - kvällstid, helger

Ansökan: Ansökningarna behandlas löpande

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: Unionen

Kontaktpersoner på detta företaget

Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén

Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist

Kattis Arvidsson

Madelene Henriksson

Andreas Österlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Nordrest
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 2 maj 2023
  • Ansök senast: 19 oktober 2023

Besöksadress

Evenemangsgatan 31 , Solna
None

Postadress

Evenemangsgatan 31
Solna, 16979

Liknande jobb


RESTAURANGCHEF till Pappa Grappa Linköping

RESTAURANGCHEF till Pappa Grappa Linköping

9 maj 2024

9 maj 2024

Biträdande restaurangchef

7 maj 2024

Restaurangansvarig

Restaurangansvarig

6 maj 2024