Restaurangchef till Stadshuskällaren

Restaurangchef till Stadshuskällaren

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu vår framtida Restaurangchef, som kommer ha det övergripande ansvaret för restaurangdriften i restaurang Stadshuskällaren & Ragnars Skafferi.
Restaurang Stadshuskällaren – Förutom en a la carte meny signerad landslagskocken Magnus Santesson så serveras här alla Nobelmenyer från 1901, och i den vackra matsalen signerad Jonas Bohlin arrangeras också winemakers dinners, gästspel och ett av stockholms mest besökta julbord. Restaurangen huserar också en mindre festvåning med allt från bröllop till dagbokningar, lunch och middagar.
Ragnars skafferi - Vår mycket populära lunchrestaurang och caféverksamhet. Ansvarar även för Stadshusets inhouse catering.
VEM DU ÄR
Vi letar efter dig som tidigare varit ledare för ett team, och som älskar att utveckla gäst- och medarbetarupplevelsen. Ditt välplanerade beteende genererar i väl grundade beslut för verksamheten både kort- och långsiktigt avvägt mot våra värderingar och nyckeltal.
Vi letar efter en person som älskar att leverera service samt coacha och utveckla sitt team till gemensam framgång. Som är kreativ och försäljningsdriven och älskar mat och dryck, precis som vi gör.
Viktigt i rollen:
Mycket god kunskap om mat och dryck i kombination, meriterande sommelierutbildning
Motiverande, inspirerande och coachande
Lyhörd, ödmjuk och in-lyssnande
Kommunikativ, tydlig och inkluderande
Strukturerad, resultatdriven och kostnadsmedveten
Samarbetsvillig, flexibel och lösningsorienterad

DELAR UR ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID
LEDARSKAP & PERSONALANSVAR
Personalansvar- Du ansvarar för rekrytering, introduktion, schema- och semesterplanering, utveckling-/lönesamtal, innovation och utveckling av produkten och teamet. Meriterande är om du tidigare har arbetat i Kassasystemet Trivec och bemanningssystemet i Caspeco.
Kommunikation- Du ansvarar för att relevant information når alla berörda med god framförhållning för att ge bästa möjliga förutsättningar till en friktionsfri leverans både framför- och bakom kulisserna.
ANSTÄLLNING
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Individuell lönesättning samt startdatum enligt överenskommelse men gärna redan i vår. Vi är medlemmar i Visita och tillämpar gällande kollektivavtal.
Vi har en säsongsbetonad verksamhet och arbetar därför enligt ett årsarbetstidsavtal. Schemaläggning sker varierat alla veckans dagar både dag- och kvällstid.
Har du frågor kan du ställa dem till Christopher Beskow, Driftchef christopher.beskow@stadshusrestauranger.se
ANSÖKAN
Skicka ditt personligabrev och CV till oss genom att klicka på "sök detta jobb" redan idag. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Ekonomi chef Dorita Svens Hallberg
08-727 72 04
Driftschef Madelieine Björk
08-586 218 02
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Driftschef Madeleine Björk
08-586 218 02
Driftschef Madeleine Björk
08-586 21802
Driftschef Madeleine Björk
08-58621802

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Stadshusrestauranger Stockholm AB STOCKHOLM
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 23 mars 2023
  • Ansök senast: 22 april 2023

Besöksadress

Hantverkargatan 1
STOCKHOLM

Postadress

RAGNAR ÖSTBERGS PLAN 7
STOCKHOLM, 10535

Liknande jobb


RESTAURANGCHEF till Pappa Grappa Linköping

RESTAURANGCHEF till Pappa Grappa Linköping

9 maj 2024

9 maj 2024

Biträdande restaurangchef

7 maj 2024

Restaurangansvarig

Restaurangansvarig

6 maj 2024