Restaurangchef till The Kitchen Club

Restaurangchef till The Kitchen Club

Arbetsbeskrivning

The Kitchen Club bjuder in till det bästa det moderna köket har att erbjuda och sprider grymt god energi genom mat, näring, hållbarhet, avslappning, kreativitet och omtanke. Vi skapar matupplevelse för arbetsplatser likt ingen annan.

Lagom till våren öppnar The Kitchen Club en lunchbistro, café och cateringverksamhet hos en forskningsinriktad kund med internationell prägel i nya moderna och innovativa lokaler utanför Lund. Här kommer vi laga inbjudande mat med säsongens råvaror. Vi kommer grilla, röka, ånga, krydda och pickla med mycket gusto och glädje för att skapa rustika men raffinerade rätter åt den moderna livsnjutaren. Som havregrädde på det säsongsbaserade moset, är fokus på det gröna köket – både som omtanke för gästen och naturen. Våra gäster bjuds helt enkelt god, hållbar gastronomi under avslappnade former.

Men The Kitchen Club blir ingenting utan Dig. Vi söker nu en restaurangchef med passion för det moderna kökets möjligheter, som kan leda vårt köks- och serviceteam till att tillsammans skapa en matupplevelse som vida överstiger vår kunds och våra gästers förväntningar om mat på jobbet.

Vem är du?

• Du har 3 års erfarenhet av att leda restaurangverksamheter – och har genom snedsteg och framgångar lärt dig hur man skapar en stark matupplevelse och en lönsam restaurang.
• När vi säger matupplevelse fattar du på en gång att vi menar helhetsupplevelse, eftersom du är van att driva starka koncept där mat, service, kommunikation och miljön skapar helheten.
• Du har en matlagningsbakgrund och vill vara fullt insyltad i köksteamets arbete likväl som serviceteamets.
• När vi säger att vi har ambitiösa mål kring hållbarhet, blir du extra intresserad.
• Du har en fantastisk förmåga att läsa av människor, vara lyhörd och bygga relationer med våra gäster, vår kund och din personalgrupp. På svengelska beskrivs du som en riktig ”people person”.
• Din ledarstil är inspirerande, coachande och tydlig – och som den ”people person” du är gillar du att se medarbetare växa.
• Du har en nyfiken, kreativ och lite rastlös läggning som gör att du är grym på att utveckla och skapa en levande restaurang som aldrig står still.
• Genom din erfarenhet vet du att med struktur och organisation blir allt mycket smidigare.
• Våra gäster är huvudsakligen internationella, varför du obehindrat pratar engelska.

Om rollen
Som restaurangchef är ditt ansvar att skapa en modern, hållbar och innovativ matupplevelse för The Kitchen Clubs bistro, café och catering på plats. Du har personalansvar för arbetsgruppen på plats och leder det dagliga arbetet. Du ansvarar för att skapa och upprätthålla en stark och god relation med vår kund på plats. Du har resultat- och kvalitetsansvar och följs upp på din förmåga att leverera ekonomiska, hållbarhetsmässiga och servicebaserade resultat. The Kitchen Club är en ny restaurang och du deltar själv det inledande arbetet i att rekrytera och bygga ditt team.

Vi erbjuder dig

• Chansen att vara med och sätta tonen för The Kitchen Club, en av branschens mest intressanta matupplevelser
• En roll som restaurangchef där du får lokal frihet och handlingskraft balanserat med centralt stöd och trygghet.
• The Kitchen Club är en del av Coor, är ett stort och expansivt företag där du har möjlighet att utvecklas både inom tjänsten såväl som inom andra delar av verksamheten.
• Vi har ett gediget introduktionsprogram för att du ska få en bra start i din nya tjänst.
• Vi erbjuder arbetstider som i huvudsak är måndag till fredag och dagtid;
• Friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Regionchef Marina Thunberg på 010-559 55 74.

Vi kommer att arbeta löpande med intervjuer så vänta inte med din ansökan. Tillträde till tjänsten sker så snart som möjligt.


Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Kontaktpersoner på detta företaget

Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181 0730-684058
Coor Service Management

Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Coor Service Management
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 14 december 2020
  • Ansök senast: 14 januari 2021

Besöksadress

Trångsundsvägen
Kalmar

Postadress

Råsundavägen 12
Stockholm, 17311

Liknande jobb


Skiftledare SSP Luleå Airport

7 juni 2024

Restaurangchef - ChopChop Trollhättan

Restaurangchef - ChopChop Trollhättan

7 juni 2024

5 juni 2024