OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Bomans i Trosa är ett litet Boutiquehotel med 32 rum, 8 mötesrum, matsal och festvåning. På somrarna slår vi upp portarna till Bomans Hamnkrog nere i hamnen. Verksamheten baserar sig främst på konferenser men vi har även mycket privatgäster och festvåningsverksamhet. Bomans har öppet året runt. Du tar dig enkelt till oss, då det endast är 45 minuters bilfärd från Stockholm. trosa ligger 3,5 mil från Södertälje, 4,5 mil från Nyköping och 7 mil från Stockholms city. Är du intresserad av att arbeta i en fantastisk miljö? Nu söker vi en positiv, driven restaurantchef med höga ambitioner. Vi söker en restaurantchef som kan ta ansvar, har ett kvalitetstänk och höga ambitioner. Du har goda dryckeskunskaper, har en säljande profil och är van att planera restaurantevenemang och genomföra dem. En person som motiverar och inspirerar såväl gäster som medarbetare. Du ansvarar för restaurantens inköp, budget och planeringsarbete. Du sätter alltid gästen i fokus och strävar efter att överträffa dennes förväntningar. Här är det högt i tak och vi är pigga på nya fräscha ideer! Din bakgrund: Du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och god dryckeskunskap. Du är säljande i din profil och är van vid att planera restaurantevenemang och genomföra dem. Du har arbetat några år som arbetsledare och är van att leda människor. Som restaurantchef på Bomans Hotell ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till Hotellchef. Bostad kan ordnas för den som önskar.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Peter Sandqvist
015652500