OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en kock som kan ta delat köksmästaransvar, från februari, för hela säsongen med eventuell förlängning.Du måste ha minst fem års yrkeserfarenhet från restaurangkök, kunna arbeta i högt tempo, och vara stresstålig och effektiv.Du behöver vara van att arbeta självständigt och ta eget ansvar, men också kunna samarbeta väl med alla oss på Rosendal. Din roll kommer att innefatta ansvar för medarbetarna i köket, plus andra löpande ansvarsuppgifter tillsammans med vår köksmästare.På Rosendals Trädgård lagar vi all mat från grunden, med bra råvaror och hög ambition.Vi använder i första hand råvaror från KRAV-gårdar och ekologisk/biodynamisk odling (under säsong från den egna trädgården).Det är viktigt att du har bred erfarenhet av både kött/fisk och vegetariska alternativ.Vårt kök är modernt och praktiskt, och trädgården en fantastisk arbetsmiljö.Gästströmmen och arbetsbelastningen beror på säsong och väder, det kräver att du snabbt kan växla i arbetstempo.Arbete dagtid, både vardagar och helger, på heltid enligt schema.Lön diskuteras utifrån erfarenhet.
Kontaktpersoner på detta företaget
Restaurangansvarig Michelle Palmstierna