Sommelier/ restaurantchef samt souschef

Arbetsbeskrivning

Bomans i Trosa söker glada, positiva medarbetare till kök och matsal. Ni får gärna vara ett par privat. Höga ambitioner inom respektive område är en förutsättning. I köket vill vi ha en driven, nyfiken kock som kommer med nya friska ideer som yttligare höjer Bomans nivå. Till restauranten söker vi dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete samt att du har en sommelierutbildning i ryggen. Tjänsten innefattar hantering av Bomans vinkällare, inventering, matsalsarbete samt schemaläggning av servis- och diskpersonal. På Bomans är det "högt i tak", och vi är pigga på nya fräscha ideer. Lön enligt överenskommelse, varierande veckoschema, heltid. Tillträde omgående. Bostad finns. Titta in på vår hemsida: www.bomans.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Kökschef Peter Sandqvist
015652500

Sammanfattning

  • Arbetsplats: BOMANS I TROSA AB
  • 2 platser
  • Heltid
  • Publicerat: 20 februari 2006
  • Ansök senast: 22 mars 2006

Besöksadress

Ö Hamnplan
None

Postadress

None
TROSA, 61930

Liknande jobb

Pizzabagare

17 maj 2006

Byggnadsarbetare

22 maj 2006

Lärare i SO

22 maj 2006

Lärare Hkk åk 5-9

22 maj 2006