OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!
Souchef/Förstekock på Quality Hotel Nacka:
JOBBET
Planering av kökets drift tillsammans med head chef.
• Schemaplanering och ansvar över att det är rätt bemanning på varje skift.
• Säkerställa att vi håller högsta kvalitet på den mat vi serverar genom delaktighet i menyutveckling och kontroll av mice en place.
• Delaktig i inköp, inventering, kalkylering av råvarukostnad och miljökontroller.
• Tjänsten är en heltid och innefattar varierande arbetstider och helgtjänstgöring.
TALANGEN
• Du är flexibel, stresstålig samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster
• Du har dokumenterad erfarenhet av liknande position.
• Du är en lagspelare och ser köket som en enhet
• Du har mycket energi, mod och begeistring
VAD ERBJUDER VI DIG?
• En fantastisk arbetsplats där där du får möjligheten att utvecklas, både individuellt och i team.
• En pulserande miljö där vi älskar att ha kul, både med gäster och kollegor.
Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vid frågor om tjänsten, kontakta Sebastian Ivanov F&B manager: Sebastian.Ivanov@choice.se