Sous Chef

Sous Chef

Arbetsbeskrivning

Sous Chef till Villa Foresta

Nu söker vi en Sous Chef till Villa Foresta på Lidingö

Foresta eller Villa Foresta, som är det ursprungliga namnet på borgen som entreprenören Wilhelmina Skogh lät uppföra 1908-1910 ska få nytt liv!

Nu inleder vi en ny era med ambitionen att åter skapa en levande mötesplats för gastronomi, musik, möten, upplevelser och ett vardagsrum för hela Lidingö.

Vill du vara med på resan?

Tidlöst, världsvant och kultur är våra ledord – nu söker vi dig som har erfarenhet av att driva hotell och utveckla hotellkoncept. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för människor och som brinner för att skapa gästservice i världsklass. Det viktigaste av allt är att du vill vara med och skapa en levande miljö för människor som tycker om att njuta av det goda i livet.

En omfattande ombyggnation och renovering startar i januari, här planeras för bland annat en vinterträdgård, spa med flera bastur i borgens valv, pooler, restauranger, ute terrass och vinbarer. Renoveringsprojektet pågår i olika etapper.

Villa Foresta har idag 103 hotellrum, 10 konferensrum och flera restauranger.

Din profil

Nu söker vi dig som har passion för service, visar stor omtanke för gäster och kollegor, har ett stort intresse för mat & dryck och tycker om att arbeta noggrant och organiserat. Du har tidigare erfarenhet som souschef, eller jobbar nu som kock och känner dig redo för nya utmaningar. Med tryggheten i din yrkesroll har du lätt för att planera, utbilda, och arbetsleda.

Det är viktigt att du som souschef kan samarbeta då stor del av arbetet handlar om samarbete både i köket och med personal i service. Jobbet som souschef hos oss ger dig även en möjlighet att jobba dig upp i karriärstegen, vilket gör det extra viktigt att visa dina framfötter och framföra idéer och eget initiativ.

I arbetsuppgifterna ingår även att skapa och upprätthålla effektiva arbetsrutiner, kvalitetssäkra produkter och rätter, och egenkontrollarbete. Vi värdesätter att du som souschef är noggrann, strukturerad, organiserad och flexibel.

För att nå dina mål i rollen som souschef så tror vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål.

Om tjänsten

Som souschef hos oss är du en utav våra viktigaste nyckelspelare, du ansvarar för att följa lagar och rutiner samt interna policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.

Detta är en spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter både inom gastronomi och ledarskap. Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök tillsammans med vår köksmästare framåt.

Vad kan vi på SMS erbjuda dig?

Vi är en liten familjär organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med på resan att utveckla och skapa starka varumärken i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr om oss våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid. Arbetstiden är efter rullande schema och lönen är enligt avtal med 6 månaders provanställning.

Låter detta intressant?

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Stockholm Meeting Selection AB
  • 2 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 14 maj 2024
  • Ansök senast: 14 juni 2024

Besöksadress

Södra Hamnvägen 32
None

Postadress

Södra Hamnvägen 32
STOCKHOLM, 11541

Liknande jobb


Indian Restaurant

17 juni 2024

Köksansvarig

17 juni 2024

17 juni 2024