Sous Chef

Arbetsbeskrivning

Clarion Hotel Wisby är ett modernt förstaklasshotell, centralt beläget i Visby innerstad. Hotellet är inrymt i fastigheter från 1200 talet och framåt. Den medeltida atmosfären är ständigt närvarande, här finns tex både kryssvalv och pelare. Välkommen att nyttja våra rum, konferenssalar, restauranger, barer, bageri, rekreationsavdelning och vigselkapell.


Välkommen på Talangjakt!

Vi söker just nu över 60 tjänster, för både fast anställning och säsongsanställning sommaren 2015.
Det är roligt att jobba. Vi älskar det vi gör och människorna vi gör det med. Här anställer vi på grund av vem du är, inte för vad du har gjort. Personlighet är allt. Vi hittar nya medarbetare via auditions. Där får alla en chans, och vi märker snart vilka som har det vi söker: närvaro, kreativitet och framför allt passionen. Passionen för människor och att skapa trivsel omkring dem.

Vill du vara med att stärka vår position som Visbys mest självklara mötesplats för business and pleasure?
Vill du alltid leverera upplevelser och service över förväntan?
Vill du vara med att kvalitetssäkra, utveckla och skapa goda förutsättningar för vår verksamhet?
Vi söker nu dig som har en genuin passion för service, är kreativ och fylld med glädje och energi!

Följande tjänster söker vi:  Event och Marknadskoordinator, SPA Manager,  Hovmästare med ansvar för Kitchen & Table, Barchef med ansvar för Vinterträdgården,  Bartenders till Kitchen & Table, Kockar, Servitriser, Frukostvärdar/värdinnor, Reception samt Style/Housekeeping.

Vad innebär talangjakt?
Du får 2 minuter på dig att övertyga en jury om att just du är rätt person för att jobba hos oss. Alla har chansen både med och utan tidigare erfarenheter - för oss går personlighet före CV. Du behöver inte sjunga eller uppträda men du skall våga stå framför juryn och visa din personlighet i en kort presentation. Berätta kort vem du är och dina bästa meriter, värderingar i livet eller varför inte visa oss en talang som du besitter. Du får inte omgående veta om du gått vidare i rekryteringsprocessen utan du kommer att få information via mail några veckor efter att Talangjakten är avslutad.

Vilka kan gå på en talangjakt?
Alla!. Det viktiga är att du vågar stå på scen och berätta för oss varför just du passar att arbeta med oss.

Hur anmäler jag mig?
Anmäl dig i förväg genom en ansökan på www.jobsatclarionhotels.com till Talangjakten. Din audition kommer att bekräftas via e-post.

Vilka förberedelser behöver du göra innan talangjakten?
• Ta med ett utskrivet CV med aktuell mejladress
• Ta med ett fotografi av dig själv


Hur lång tid kommer det att ta?
Talangjakten kan ta cirka 3 timmar. Kom i god tid! När du kommer registrerar du dig och får en nummerlapp. Ditt nummer blir uppropat när det är dags för dig att ställa dig på scen framför juryn och berätta varför just du är rätt person att jobba hos oss!

Vilka sitter i juryn?
I juryn sitter medarbetare samt avdelningschefer från de avdelningar som söker personal. Tidigare deltagare har alla kommenterat juryn som ovanligt ”snäll och peppande”. De gör allt för att plocka fram din bästa sida.

Var kommer Talangjakten gå av stapeln?
Clarion Hotel Wisby. Den 10 februari kl. 12.00 – 16.00

Välkommen med din ansökan!
Tjänsterna finner du på:
www.jobsatclarionhotels.com

 

För säsongsanställning söker vi 1 st tjänst som:

Sous Chef Bankett

Inom vår bankettverksamhet jobbar vi med konferenser, alla typer av fester, evenemang, bröllop, konserter samt vår loungebar mm. Vi utgår från våra fantasiska lokaler som Vinterträdgården, Kaptenshuset, Spegelsalen, Kopparsalen och vår fina trädgård. Vi satsar stort på vår verksamhet inom mat och dryck och kommer också att utöka vår cateringverksamhet. 

Vi söker en ledare som är positiv, effektiv och kreativ. Kan du och vill du bidra till att vidareutveckla vår kulinariska produkt och vill du alltid leverera bästa kvalitet och service?  Har du en personlighet som utstrålar god service och alltid har gästen i centrum? Då kanske du är den vi söker?

Vi tror att du:

* Är certifierad kock, har relevant bakgrund och goda referenser.
* Har lång erfarenhet men nu vill vidare inom en spännande företagskultur 
* På egen hand kan leda och organisera arbetet i ett restaurangkök.
* Är kunnig och har ett stort intresse för såväl \xC3 la carte matlagning som bankett 
* Är en teamledare
* Är positiv och utåtriktad person som kan hjälpa oss och lyfta våra materbjudanden och kan motivera kockarna till nya höjder. 
* Är samarbetsvillig, social och entusiastisk.
* Trivs med högt tempo och varierande arbetsuppgifter.
* Är oberoende, pålitlig och har ett brinnande matintresse
* Vill och kan skapa en varierad och spännande matupplevelse för våra gäster
* Har mycket god förståelse för köksekonomi
* Har engagemang och nyfikenhet
* Är kreativ och gillar att experimentera med nya menyer och råvaror
* Är Passionerad för ämnet "ärlig" mat.
* Har kunskaper engelska i både i tal och i skrift.

I tjänsten ingår att:

* Att vara Köksmästarens högra hand och i tätt samarbete med Köksmästaren leda arbetet i köket.
* Matlagning enligt föreskrivna förfaranden och lönsamhet.
* Att ha god förståelse för köksekonomi
* Följa våra inköpsdirektiv och arbeta aktivt med vårt uppställda mål för råvarukostnader.
* Arbeta med Schema, timredovisning i vårt prognosverktyg.
* Inköp av förbrukningsmaterial i samråd med Vd och Köksmästare.
* Utveckla våra produkter/koncept inom Choice/Clarion och höja kvalitén i vårt kök.
* Bidra med idéer och förslag till merförsäljning i Bar & Livingroomaktiviteter
* Att köket med omnejd lämnas föredömligt rent och snyggt för nästa skift.
* Ansvar för lagret hålls rent och snyggt.
* Ta hand om leveranser.
* Bidra till alla livsmedel som hanteras efter givna instruktioner.
* Bistå och hjälpa andra kollegor i andra positioner i köket.
* Egenkontrollen på avdelningen skall göras enligt uppgjorda rutiner, efter de myndighetskrav som fastställts. Typ hygien, alkoholhantering etc.
* Inventera
* Arbeta i ett team och ha förmågan att engagera och inspirera personalen, vara idérik och kreativ, behålla och säkerhetsställa en hög och jämn kvalitet och framförallt SE gästen.
* Vara positiv, lojal, och kreativ.
* Förbereda och tillreda våra luncher (personal, konferens, affärs), banketter & andra tillställningar.

Kontaktpersoner på detta företaget

Frida Domnauer
+46 0498257500
Christer Grandin
+46 0498257500
Pernilla Kasselbäck
+46 0498257500
Ann Blomberg
0408-257607
Sanna Kleven
+46 0498257500
Sophia Lindell
+46 0498257563
Fia Wiklund
+46 0498-257560

Sammanfattning

Besöksadress

Strandgatan 6
None

Postadress

Box 1319
Visby, 62124

Liknande jobb


Erfaren kock

15 april 2024

3 april 2024