Sous-Chef

Arbetsbeskrivning

Vi söker från Augusti till vår nystartade verksamhet utanför Nykvarn en Sous-chef som skall leda den dagliga driften av köket och utveckla vårt matkoncept. Till uppgifterna ingår såväl planering av drift (menyer, arrangemang m.m), beställningar, inventering, egenkontroll samt självklart huvudsakligen laga god och spännande mat. Vi ser gärna att du vill utvecklas i teamet och bidra med bra gastronomi. Du som söker skall ha lång erfarenhet som kock eller Sous-chef, gärna från det svensk/franska köket. Du ska vara strukturerad och ha "känslan" för köksdrift. Låter detta spännande, hör av dig så berättar vi mer! Fördel är om du har B-körkort och tillgång till egen bil då slottet/hotellet ligger ute på landet.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: VIDBYNÄS SLOTT AB
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 28 maj 2008
  • Ansök senast: 27 augusti 2008

Liknande jobb


VI SÖKER... EN SERIÖS SOUSCHEF

10 maj 2010

Souschef till Himlen

30 mars 2022

23 mars 2010