Sous Chef, heltid

Arbetsbeskrivning

Radisson Blu Arlandia Hotel har 335 rum och 31 konferenslokaler, restaurang, cocktailbar samt pool- & relaxavdelning. Hotellet ligger 4 minuter från Arlanda Flygplats och ingår i Radisson Blu Hotels & Resorts, en av världens snabbast växande hotellkedjor.
Vi söker en entusiastisk och positiv person för en heltidstjänst till vårt team i restaurangen. Vårt kök innefattar a la carte, festvåning och bar. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Nu har du chansen att vara med och utveckla restaurangverksamheten inom Radisson Blu Arlandia Hotel till Arlandas mest intressanta och kvalitetsmedvetna restaurant, kök och bar. Köket består av ett väl sammansvetsat och hårt arbetande team med hög kollegial lojalitet. Rapporteringen sker till Köksmästare. Är du intresserad av att arbeta på ett spännande hotell i en internationell miljö så är den här tjänsten något för dig.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
- Tillsammans med Köksmästaren ansvara för den dagliga driften.

VAD VI KRÄVER AV DIG:
- Dokumenterad erfarenhet av à la carte och beställningar.
- Känsla för hög kvalitet vad gäller produkt och service.
- Brinner för att laga god mat
- Flexibel, stresstålig, ansvarfull person med stark yrkesstolthet
- Köksekonomiskt tänkande/kunnande
- Mycket god samarbetsförmåga och positiv attityd
mot gäster och medarbetare.
- Talar ett skandinaviskt språk flytande samt kunna uttrycka dig på engelska i skrift och tal.

VI ERBJUDER:
- Heltidstjänst med sex månaders provanställning. Tillträde omgående.
- Ett spännande arbete i en internationell miljö.
- Goda transportmöjligheter till hotellet finns.
- Bra personalförmåner och friskvård
- För dig som vill utvecklas inom hotell & restaurangbranschen finns goda utvecklingsmöjligheter.

ANSÖKAN:
Frågor om tjänsten besvaras av Köksmästare Reidar Ward, 08-50 68 40 90. Senaste ansökningsdatum är den 31 maj 2016. Observera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan tas endast emot via extern länk nedan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Jenny Storm
070 261 19 55
Executive Chef Mårten Östman

Sandra Belsa
0850684007
Breakfast Supervisor Sandra Katiska
0707577430
F&D Manager Henric Zethelius
070-5937706
Front Office Manager Steffen Sander
+46702611955
Front Office Manager Steffen Sander

HR- Manager Jennie Berneron
0702-990004
F&D Supervisor Lars Ohman
0702770043
HR- Manager Jennie Berneron

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Radisson Blu Arlandia
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fixed
  • Full-time Until further notice
  • Publicerat: 6 maj 2016

Besöksadress

Box 103
None

Postadress

Box 103
Stockholm-Arlanda, 19045

Liknande jobb


Erfaren kock

15 april 2024

3 april 2024

Sous chef

3 april 2024