Sous Chef Nynäs Havsbad

Sous Chef Nynäs Havsbad

Arbetsbeskrivning

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Nynäs Havsbad erbjuder härlit boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stillheten den fria havshorisonten och det unika läget gör ett besök på Nynäs Havsbad till en alldeles speciell upplevelse. Vi erbjuder konferens, ala carte och anordnar bröllop och fest.

Vi söker dig som har ett stort intresse för mat och dryck och vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du har passion för matlagning, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du bör vara van med högt tempo då våran anläggning är välbesökt. Du har även förmågan att växla upp när det behövs. Du trivs i att vara en del av ett team , vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Miljö och hållbarhetsfrågor är viktigt för dig, vi är stolta över vårt Svanen certifiekat och jobbar ständigt med dessa frågor. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns det goda möjligheter för dig att både utveckla och utvcklas.

Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Vara delaktig och medverka i den daliga driften i köket
• Menyplanering 
• Utveckling av koncept
• Inköp
• Administrativa arbetsuppgifter (tex HACCP, svinnraoppotering, inventering)
• Hålla i samt leda udsedda specialarrangemang ex bröllop
• Ersätt kökschef när denna inte är på plats

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)
• Ledaregenskaper
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• Ala carte kock varmkök
• Erfarenhet av specialkost

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Sjävständig och handlingskraftig
• Positiv attityd
• Ekonomiskt tänkande
• kvalitets medveten
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar -Tidigt -Tydligt - Trevligt

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning 100% vi tillämpar 6 månaders provanställning. Varierande arbetstider dag, kväll och helgtjänstgörning.

Har du frågor kontakta kökschef Sandra Dertell sandra.dertell@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-09-30
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 



Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 10 augusti 2022
  • Ansök senast: 10 september 2022

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Erfaren kock

15 april 2024

3 april 2024

Sous chef

3 april 2024