Sous Chef rekryteras till Fotografiska

Sous Chef rekryteras till Fotografiska

Arbetsbeskrivning

Kocknet rekryterar nu en souschef till en fast tjänst på Fotografiska. Här ges du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö och framtidens gastronomi. Du erbjuds en tjänst med utvecklingsmöjligheter samtidigt som du har möjlighet att jobba internationellt då Fotografiskas restaurang har ett tätt samarbete med fotoutsällare i Berlin, New York, Shanghai och Tallin. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Fotografiska efter att Kocknet genomfört rekryteringsprocessen.
Om tjänsten
Fotografiska söker en kvalitetsmedveten souschef till vårt kök som har ett intresse för hållbar njutning och zero waste. Här blir du del av en inspirerande och dynamisk miljö där du aldrig har en tråkig dag på jobbet. Att vara öppen för nya idéer är en naturlig del av vår kultur. För oss innebär det att ha modet att göra saker lite annorlunda.
Vi tror på en inkluderande miljö där alla har möjlighet att bidra och utvecklas. Därför respekterar vi varandra och omfamnar våra olikheter.
Att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster kräver ambassadörer som kan och vill ta egna initiativ och som ser möjligheter att inspirera, utmana och överraska i varje tillfälle.
Vårt kök har ett ekologiskt och växtbaserat fokus. Utifrån det maximeras upplevelser och smak efter säsong genom att alla delar av alla råvaror används. Ibland på traditionell grund, alltid med en udd. Att inspirera till en mer medveten värld genomsyrar allt som Fotografiska är och gör.
Allt vi serverar hyllar våra fantastiska närliggande bönder som arbetar i harmoni med naturen och ger oss färska råvaror efter säsong. På menyn finns alltid något litet, mellan eller stort att dela i en av Stockholms skönaste oaser i vänners lag till goda viner eller fika. Alltid njutbart, alltid hållbart. Sedan 2020 erhåller Fotografiskas restaurang Guide Michelins hållbarhetsmärkning.
Vem söker vi?
Vi ser gärna att du:
· är noggrann och lyhörd
· är en driven person
· har goda ledarskapsegenskaper
· är en teamplayer
· har ett genuint intresse för hållbarhet
· har en restaurangutbildning i grunden och minst 5 års yrkeserfarenhet
· är stresstålig, lugn och metodisk
· är kreativ och nytänkande
· har en passion för bra råvaror
· kan kommunicera bra på svenska och/eller engelska, både i tal och skrift
Arbetstider är varierande, både dag och kväll, vardag och helg. Rullande fast schema enligt kollektivavtal

Sammanfattning

  • Arbetsplats: gastrolink AB GÖTEBORG
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 15 april 2022
  • Ansök senast: 15 maj 2022

Postadress

Vidblicksgatan 1
GÖTEBORG, 41257

Liknande jobb


Souschef, tillsvidare

14 maj 2024

Souschef

Souschef

13 maj 2024

Souschef till Sundbyholms Slott

Souschef till Sundbyholms Slott

11 maj 2024