Sous Chef, Service Lead , Service Host, Kock – Food Creation, Scandic Grand

Sous Chef, Service Lead , Service Host, Kock – Food Creation, Scandic Grand

Arbetsbeskrivning

Scandic Grand Central är ett nav för kultur i Stockholm!

Med konstutställningar, konserter och en egen teater är det alltid något som händer innanför de anrika väggarna. Vi som arbetar på hotellet trivs i den fartfyllda och kreativa miljön och har en gemensam vilja att erbjuda våra gäster det lilla extra.

En eklektisk mix av det historiska och det moderna beläget mitt i Stockholms hjärta. För dig som uppskattar en internationell och inspirerande social scen som andas musik och kultur. Om du kunde sätta ett stetoskop på Stockholms kropp skulle hjärtljuden slå högst där Scandic Grand Central är. Så vart slår dina hjärtljud? Älskar du musik, konst och kreativa miljöer lika mycket som oss? Då är du den vi söker!

Nu söker vi en Service Host till hotellet Scandic Grand Central.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!
Traditionellt arbete som ala carte kock samt ledning av kökspersonal tillsammans med Service Team Manager.

Besitta kompetens för att klara av alla avdelningar inom köket.

Vara med i arbetet kring att skapa nya menyer och rätter och sammansättning av meny.

Ha en bra känsla för detaljer och helhetstänk.

Ansvarig för egenkontroll och att alla köksytor hålls rena, fräscha och hygieniska.

Samarbeta över gränser med alla avdelningar.

Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.

Bidra till en positiv och effektiv arbetsmiljö i köket.

Följa Scandics rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.

Upplärning av praktikanter och nya kollegor.

Följa upp, skapa och bibehålla rutiner.

Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Scandic Hotels Sverige
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 13 oktober 2021
  • Ansök senast: 31 oktober 2021

Besöksadress

SVEAVÄGEN 167
None

Postadress

SVEAVÄGEN 167
Stockholm, 11346

Liknande jobb


Ekerum Resort Öland söker kockar

3 december 2021

Kock till Forum Oskarshamn

Kock till Forum Oskarshamn

3 december 2021

Resurskock 100%

3 december 2021

Chef for Copenhagen

Chef for Copenhagen

3 december 2021