Souschef

Arbetsbeskrivning

Bockholmengruppensöker nu souschef till restaurangenNYBROGATAN 38.

Om Bockholmengruppen

Idén om att göra något för sitt kvarter har vi haft med oss sedan vi öppnade vår första restaurang, Bockholmen Hav & Restaurang, för snart 15 år sedan. 2012 tog vi klivet till Stockholms innerstad med Nybrogatan 38, där vi ville vi skapa en plats på Östermalm som knöt samman alla dessa delar. Öppet sju dagar i veckan, frukost, lunch, middag till rimliga priser. En bardisk där vem som helst kunde slå sig ned närsomhelst och erbjudas alla menyns rätter. Liveband till frukost, dj:s på kvällen. Det blev succé!

Med samma filosofi har vi fortsatt till Söder, Gamla Stan och Gärdet, och i dag driver vi inom Bockholmengruppen tio restauranger i Stockholmsområdet och är en av branschens mest uppskattade arbetsgivare.

WE LOVE TO SERVE YOU

Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

Nybrogatan 38
Liveband till frukost, dj:s på kvällen! Frukost, lunch och middag till rimliga priser. Kakel, trä, högt i tak, och vägglånga soffor. Klassiker som Pelle Janzon och kalvköttbullar bredvid medelhavsinspirerad spädgris och gazpacho på menyn.

Den moderna kvarterskrogen i Stockholm återföddes 2012 när portarna till Nybrogatan 38 slogs upp och Östermalmsborna fick en ny mötesplats. Kärleken till denna adress har varit ömsesidig mellan oss och våra gäster sedan dess.

Slå dig ned vid bardisken i gott sällskap eller bara med dina egna tankar och välj bland restaurangens alla rätter, från morgon till kväll.Släck törsten med en klassisk Gin & Tonic eller låt din vän bakom baren experimentera fram nya smaker efter egna önskemål.

Här fortsätter vi att umgås till sena timmen, vecka ut och vecka in.

Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren.

Om dig

Vi söker dig
- som har 7 års erfarenhet inom restaurang och kök. Får gärna ha varit i ledande position.
- som är prestigelös, tydlig och lyhörd somledare
- som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål
- som ärsocial och trevlig
- är initiativtagande

Om tjänsten

Du kommer bl.a. ansvara för
- att upprätthålla företages rutiner och policy
- egenkontroll - HACCP
- leda och coacha medarbetare i köket

Du kommer även vara medansvarig för
- inventering, månadsvis
- beställningar och returer
- säkerställa kvalitén på maten som serveras
- recept dokumentation
- upplärning av nya rätter
- attuppnå uppsatta matprocentmål
-optimering av personalkostnader på utsatta pass

Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Ansökan

Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Kontaktpersoner på detta företaget

Teddi Åström

Jonathan Salazar Repta

Sussie Pöhl Svensson

Fredrik Krüger

Caroline Sjöberg

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Bockholmengruppen Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Lön enligt överenskommelse
  • Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
  • Publicerat: 7 februari 2019

Besöksadress

Nybrogatan 38, Stockholm
None

Postadress

Nybrogatan 38
Stockholm, 11440

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

14 maj 2024