Souschef

Arbetsbeskrivning

Souschef till V Hotel sökes

Vi söker en Souschef (som älskar att laga mat) till vår franska restaurang - Bistro V.

Du vill att våra vänners (gästers) upplevelse ska bli minnesvärd och överraska. Du kommer jobba i en härlig miljö som andas kvalité och lekfullhet. Bistro V är öppen måndag-lördag och samarbetar mycket med vår italienska syster restaurang - Venti Ristorante Trattoria. Bistro V är en riktigt bra fransk restaurang och vinbar som är ett vattenhål för helsingborgare och turister. Vällagad klassisk fransk mat med ett stort utbud av viner till rimliga priser och vi serverar många viner på glas.

Lobbyn, som är en kombination av reception och lounge, är en oas som man verkligen vill hänga i som hotellgäst och även som Helsingborgare och turist. Kunna äta lättare rätter och få läckra, välsmakande drinkar.

Vi ser gärna att du har ett stort intresse och en passion för mat och har tidigare erfarenhet från hotellbranschen. Tjänsten är heltid men deltid kan diskuteras. Arbetstiderna är varierande och innefattar även helger. Du är synlig och tar aktivt del i den dagliga driften och du är huvudansvarig på dina pass. Du rapporterar till Köksmästaren.



Anställningsform: Tillsvidareanställning,

Anställningsgrad: Heltid (kan även erbjudas 75-80% tjänst om så önskas)

Intervjuer görs löpande

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta vår Köksmästare, Rory Field på telefon: 0738 115595 eller rory@thevaulthotel.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Room Republic
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 30 juni 2020
  • Ansök senast: 17 december 2020

Liknande jobb


Erfaren kock

15 april 2024

3 april 2024

Sous chef

3 april 2024