Souschef

Souschef

Arbetsbeskrivning

Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara den vackraste.
Vi har ett nybyggt, fullt utrustat och modernt kök. Vi hanterar både traditionell och modern matlagning med influenser från många olika länder. I möjligaste mån använder vi lokala produkter. Honung och örter odlar vi själva. Vårt nästa projekt är en egen köksträdgård.
Strandakar har på kort tid blivit mycket populärt. För att möta efterfrågan från våra gäster behöver vi utöka vår personalstyrka. Just nu söker vi en sous chef.
Du är en positiv och utåtriktad person som gärna bjuder på dig själv både till dina kollegor och till våra gäster. Du är smaksäker, lugn och kontrollerad under stressiga situationer och har massor av passion för matlagningen. Vi vill att du har åtminstone 3 års erfarenhet av arbete i kök med liknande verksamhet. Vi söker en souschef som kan hålla ställningarna i köket när kökschefen inte är på plats. Vi söker dig som känner att du är trygg med att kunna styra andra i köket, sköta beställningar och vara med och skapa de slutgiltiga finishen på våra menyer tillsammans med kökschefen.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Strandakar AB STÅNGA
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 24 juni 2021
  • Ansök senast: 24 juli 2021

Postadress

När Bomunds I Burgen 924 B
STÅNGA, 62348

Liknande jobb


Sous chef Scandic Talk, heltid

Sous chef Scandic Talk, heltid

31 maj 2024

30 maj 2024

Sous chef

29 maj 2024