Souschef

Arbetsbeskrivning

Är du vår nya Sous Chef ? Du arbetar direkt under Executive Chef.
DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER BLIR ATT:
Leda och fördela arbetet i den dagliga driften
Följa våra inköpsrutiner och leverantörsavtal 
Ansvara för viss personalplanering tillsammans med Executive Chef
Coacha och motivera personalen
Kontinuerligt utvärdera kvaliteten på det som produceras samt hålla sig uppdaterad på nya produkter och arbetssätt
Kontrollera hygien och följa upp egenkontrollen
DIN PROFIL:
Du har goda kunskaper i gastronomi, näringslära och köksekonomi
Du är strukturerad och effektiv. 
Du har erfarenhet av att organisera,planera och utföra större produktion
Du har förmågan att fatta snabba beslut.
Du har flerårig dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst
Du har goda kunskaper i svenska och engelska 
Du har erfarenhet av att dokumentera och följa hygienrutiner i enlighet
med livsmedelslagen

 
VI ERBJUDER:
Tillsvidare anställning. Heltid med 6 månaders provtjänstgöring. Tillträde efter överenskommelse.
Lön och förmåner efter överenskommelse




RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
Radisson Blu Scandinavia Hotel är beläget vid Drottningtorget i Göteborg och öppnade 1986. Hotellet har 355 hotellrum varav 38 sviter. Standardrummen är bland de största i Göteborg och hotellets berömda Kungasvit mäter hela 160 kvm. Här har många stora celebriteter bott under sina besök i staden. På Scandinavia finns Hagabadet Spa & Yogastudio, två restauranger, stora ytor för event, butiker samt ett bevakat garage med parkeringsservice och elbilsplatser. Radisson Blu Scandinavia Hotel har en stor konferensavdelning med 15 mötesrum varav en stor bankettsal med kapacitet för 480 sittande gäster.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Radisson Blu Scandinavia Hotel
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 27 juli 2022
  • Ansök senast: 28 augusti 2022

Liknande jobb


14 juni 2024

Souschef

11 juni 2024

Souschef

Souschef

11 juni 2024