Souschef

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi efter dig som vill vara med på en spännande resa i varbergs nyaste krogsatsning.
Blancas Bar och Bistro öppnar under våren 2023.
Med en framåtanda och ett stort intresse för gastronomi söker vi dig som vill axla rollen som souschef i vårt bolag. Med en råvarukunskap och en noggrannhet arbetar du gärna med lokala råvaror, efter säsong, på ett sätt som minimerar matsvinn och klimatavtrycket. Du experimenterar gärna med nya råvaror och tillagningsmetoder för att tillsammans med kökschef utveckla menyer och koncept.
Vi söker dig som redan har ett par års erfarenhet i branschen och har ett brinnande intresse för matlagning. Du har en positiv inställning, är lösningsorienterad, en god lagspelare och kollega. Du vill gärna utvecklas både personligt och professionellt inom branschen och vill vara med på en rolig resa i Varbergs nyaste restaurangsatsning. Du är noggrann och tar ansvar för ditt arbete, både när det gäller städning, hygien och matlagning.
Vi erbjuder dig en varierande arbetsplats med stora framtidsplaner. Som souschef är du även med och driver arbetet på våra två sommarrestauranger som är baserade i falkeberg.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Blankas Bar och Bistro Varberg
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 3 januari 2023
  • Ansök senast: 30 april 2023

Postadress

Södra vägen 7
Varberg, 43244

Liknande jobb


21 december 2023

Sous Chef, Scandic Rubinen, heltid

Sous Chef, Scandic Rubinen, heltid

6 maj 2024

Souschef till norrländska Stigen

6 maj 2024

Souschef till Proviant Humlegården

Souschef till Proviant Humlegården

6 maj 2024