Souschef

Arbetsbeskrivning


Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.

Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.


 

Vill du vara med och bygga upp en helt ny restaurang och restaurangkoncept på Kungsholmen i Stockholm.

Konceptet bygger på att vi ska servera en unik lunch på dagtid och på kvällar göra om restaurangen till matstudio där kunderna kan laga mat med våra kockar. Köket är ett stort öppet kök som alla kan se i restaurangen.

Tomas Diederichsen (Årets Kock 2011) Kommer att ansvara för det kreativa arbetet i restaurangen. Basen i restaurangen kommer att bygga på nordisk gastronomi.

Vi söker nu en souschef som är strukturerad, noggrann, kan ta egna initiativ och leda teamet. Van att arbeta självständigt. Du är en glad, positiv och flexibel som har vilja att förbättra och förändra. Du älskar att möta gästen och gör alltid ditt yttersta för att göra gästen nöjd. Du har en gedigen dokumenterad erfarenhet i av arbete i topprestauranger. Vill jobba i öppet kök och är van med att prata med gäster samt kan hålla i utbildningar tillsammans med gästerna.

 

För tjänsten gäller att du är:

      

-       Genuint matintresserad av mat och dryck.

-       Känsla för att utveckla långsiktiga relationer

-       Har uttalad känsla för service

-       Stimuleras av förbättringsarbete.

-       Är van att arbeta med egenkontrollprogram

  

Tjänsten avser heltid och är placerad på Kungsholmen i Stockholm.

Lön enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag  25 juli 2013

Tillträde september enligt överenskommelse.

 

Vid frågor om tjänsterna är du välkommen att maila [email protected]

 

Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF. Klubbordförande Margareta Granda-Berg når du på 08-470 42 81 eller [email protected]

Intervjuer sker löpande

Kontaktpersoner på detta företaget

Helene Urdin

Niclas Sjölund

Maria Lindahl

Nicklas Tjäderbäck

Carina Romedahl

Lena Sundström

Jessica Goldhahn

Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren

Kristina Elliot

Sammanfattning

Besöksadress

LINDHAGENSGATAN 87
None

Postadress

Lindhagensg. 120
Stockholm, 11251

Liknande jobb


Kock / souschef

Kock / souschef

4 juli 2020

Souschef

Souschef

2 juli 2020