Souschef

Arbetsbeskrivning

Vi söker en souschef till Mässrestauranger i Älvsjö

Vill du vara med och skapa minnesvärda helhetsupplevelser för våra gäster? Gillar du att jobba i en miljö där den ena dagen inte är den andra lik? Då kan du vara den vi letar efter.

På Stockholmsmässan finns alltid ett behov att sitta ner och bli serverad en god, vällagad måltid varför vi på Mässrestauranger vill driva vår verksamhet som ett gastronomiskt moget, kreativt och nytänkande kök.

Restaurang The Parkside är hjärtat på Stockholmsmässan när det gäller bankettarrangemang, events och utställarmåltider. Här går kvantitet och kvalitén hand i hand, och vi är oerhört stolta övar att år efter år kunna laga modern, spännande och nyttig mat till alla våra gäster som är några av Europas mest nöjda mässbesökare och kongressgäster. Vi genomför många stora och betydelsefulla arrangemang såsom ex.vis Gastronord, Kristallen galan, Kockarnas krog, Konditorernas Café där vi behöver dig som är duktig, lojal och brinner för service och mat.

Som souschef hos oss lägger vi stor vikt vid ditt kvalitetstänk, din kreativitet samt din förmåga att laga mat i högt tempo. Att arbeta som souschef på Bankett & Event avdelningen innebär att du skall vara en trygg ledare med ett logistiskt tänk och samtidigt ha ett samarbetsvilligt synsätt med övriga avdelningar och kollegor. Dina kollegor i köket består av fastanställda kockar och kallskänkor samt ett stort antal extraanställda som du skall tycka om att leda, utveckla och samarbeta med vid större arrangemang.

Som person är du en ansvarstagande och stresstålig idéspruta som drivs av att utveckla och leda personal kring modern och nutida matlagning. Du är van vid att jobba med menyplanering och är trygg men nyfiken på nya smaksammansättningar. Då Mässrestauranger och The Parkside är Svanen märkta och vi arbetar dedikerat med ekologisk matlagning, varför vi även ser att du delar dessa tankar med oss.

Vi erbjuder en rolig, inspirerande familjär arbetsplats med många härliga kollegor. Eftersom vi arbetar i en internationell miljö kräver vi att du förutom svenska även talar och läser engelska obehindrat.

Verksamheten är oftast dagtid men helger och kvällar förekommer frekvent under de intensiva perioderna. I de mellanliggande lugnare perioderna har vi vanligtvis ledigt över större helger som jul/nyår och har sammanhängande sommarledigheter.

Tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning. Rekryteringen sker löpande och tillsättning sker så fort som möjligt eller enl överenskommelse.

Kontaktpersoner på detta företaget

HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud

HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04

Sammanfattning

Besöksadress

Mässvägen 1
None

Postadress

None
STOCKHOLM, 12580

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

14 maj 2024

Souschef, tillsvidare

14 maj 2024

Souschef

Souschef

13 maj 2024