Souschef - a la carte - Restaurang Nór

Souschef - a la carte - Restaurang Nór

Arbetsbeskrivning

Clarion Hotel® är inte bara ett hotell för gäster att bo på - det är en upplevelse. Och du som jobbar inom Clarion är inte bara en anställd - du är en del av upplevelsen! Lika viktig som gästerna är för oss är du som jobbar med oss. Idag är vi över flera tusen anställda, alla med olika erfarenheter och bakgrunder. Men några saker har vi alla gemensamt - vi är personliga, vi har passion och vi strävar alltid efter perfektion!

Clarion Hotel® är en del av Strawberry.

Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

Vi har en självklar målsättning att Clarion Hotel ska ha den mest passionerade personalen och starkaste vinnarkulturen i branschen. Vi söker därför kreativa och personliga talanger fyllda med passion som kan leverera en service utöver det vanliga till vårt hotell på Kungsholmen - Clarion Hotel Amaranten.

I mitten av november kommer vi äntligen öppna vårt nya restaurangkoncept NÒR, och nu söker vi dig som vill vara med och ta över rollen som Souschef och tillsammans med oss sätta NÒR på kartan.

NÒR är ett modernt, europeiskt brasserie som hyllar nordisk kokkonst.

Detta innebär att vi skapar och serverar europeiska rätter men tar tillvara våra lokala, nordiska råvaror.

Med höga smaknivåer och genom att vara löjligt stilig är NÒR en djärv hyllning till historien. Med nya versioner av våra mest kända klassiska rätter som kryddats med nyfikenhet och en dos mod tar vi välkända rätter in i framtiden.

NÒR vilar tryggt, utan att tappa spänning, i det nordiskt avskalade, minimalistiska och rena. Ett uttryck som har sitt ursprung i skog och mark, men ändå har en plats i både små- och storstadens själ.

Hos NÒR bjuds du in i en okonstlad atmosfär där tempot är högt och livligt. Ett besök är en social tillställning där alla sinnen uppmärksammas.

Läs mer om NÒR och våra syskonkrogar på: https://restaurant-nor.com/

Vem är du?

Som Souschef ansvarar du över köksteamet samt driften på NÒR köket med Köksmästaren som din närmaste chef. Du jobbar tillsammans med, ledar och coacha våra härliga kollegor inom a la carte köksteamet och tilsammans strävar efter att alltid överträffa gästens förväntningar. Vi ser att du älskar utmaningar, drivs av att göra det lilla extra för gästen och med stolthet går till jobbet för att skapa minnen för dem som besöker oss.

Vad gör dig till rätt person?

• Du har tidigare erfarenhet av liknande tjänst
• Du har tidigare erfarenhet av att öppna en restaurang
• Du har bra lederskap
• Du har en passion för matlagning och matservice
• Du är utbildad inom egenkontroll och HACCP rutiner
• Du håller dig alltid uppdaterad om nya trender inom branschen
• Du är van att jobba självständigt och ta egna beslut

• Du kommunicerar bra på svenska och engelska
• Du har ett gott värdskap, sprider bra energi och håller dig själv motiverad
• Du har bred kunskap inom mat
• Du drivs av att nå mål och utsatta target
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du vill utvecklas inom företaget

Arbetsuppgifter:

• Planera och leda den dagliga a la carte köksdriften
• Assistera med att schemalägga personal enligt produktivitetsmål
• Hålla i dagliga briefings för personal
• Lära upp samt utveckla ny personal
• Skapa och implementera rutiner samt att se efter att dessa följs
• Jobba effektivt efter uppsatta mål inom gästnöjdhet och produktivitet
• Upprätthålla bra samarbete med hotellets alla avdelningar
• Rapportera till Köksmästaren
• Hålla köket, kylarna och matförvaringsutrymmen ren och prydlig enligt HACCP standard
• Säkerställa att all mat och serveras enligt våra standard
• Upprätthålla bra samarbete med hotellets alla avdelningar
• Delta i och utföra företagets utbildningar
• Vara en exemplarisk ambassadör för företaget på och utanför hotellet
• Leverera högsta möjliga servicestandard
• Vara uppdaterad och jobba efter uppsatta mål som gästnöjdhet och produktivitet
• Vara delaktig i konceptutvecklingen
• Ansvar för beställningar och inventering

Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vid frågor angående tjänsten kontakta vår Executive Chef på: simon.milner@strawberry.se

Hoppas att höra från dig!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Amaranten
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 28 september 2023
  • Ansök senast: 15 oktober 2023

Besöksadress

Kungsholmsgatan 31
None

Postadress

Kungsholmsgatan 31
Stockholm, 10430

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

14 maj 2024

Souschef, tillsvidare

14 maj 2024

Souschef

Souschef

13 maj 2024