Souschef Hotel Statt

Arbetsbeskrivning

OH MY GOD! Vilken utveckling vi haft! Vi gasar för fullt och fortsätter att positionera Hotel Statt som en lysande knutpunkt och konferensanläggning i regionen. Nu växlar vi upp ännu mer och söker efter en kollega till vårt köksteam!

Vi söker en souschef med ett stort matintresse som vill vara med på vår resa att göra Statt och Lobbybaren till ett självklart besök i Hässleholm.

Du ska tycka om att jobba i högt tempo med kvalité och alltid sätta våra vänner i första hand.

Du har tidigare erfarenhet från a lá carte. Festvåning och större event är ett plus.

Du är social och positiv och klarar av att jobba både i team och självständigt.

Du känner dig självsäker som ledare, arbetar strukturerat och trivs med ansvar.

Vi ser helst att du har 3-5 års erfarenhet utav liknande tjänst.

Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats. Vi är ett sammansvetsat team med närhet till glädje, skratt och med glimten i ögat. Vi arbetar utifrån vår värdegrund; Grymma, Omtänksamma och Ansvarsfulla som skapar G.O.A människor och G.O.A upplevelser.

Hotel Statt ingår i Room Republic som driver sex hotell i Sverige och Palma de Mallorca. Det ger möjlighet till både erfarenhetsutbyte och karriärmöjligheter.



Anställningsform:

Heltid, tillsvidare. Arbetstiderna är varierande och innefattar kvällar och helger.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Intervjuer görs löpande.

Vid frågor tveka inte att kontakta Fredrik Englund, köksmästare på fredrik.englund@statt.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Room Republic
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 5 oktober 2022
  • Ansök senast: 24 mars 2023

Liknande jobb


Souschef till Sundbyholms Slott

Souschef till Sundbyholms Slott

11 maj 2024

Souschef

11 maj 2024

21 december 2023

Sous Chef, Scandic Rubinen, heltid

Sous Chef, Scandic Rubinen, heltid

6 maj 2024