Souschef på Knut

Souschef på Knut

Arbetsbeskrivning

Knut är en koncern på tre enheter samt en cateringverksamhet. Bakgrunden vilar i Norrland och allt vad det har att erbjuda. Vi etablerade oss 2013 och är ett företag i ett spännande expansivt skede där rätt person har stora möjligheter att vara med att påverka vår framtida resa.


Vi söker nu efter en bra souschefer med såväl dagar som kvällar som arbetspass.


Vårt lag bygger på respekt och passion. Vi jobbar efter att skapa en miljö för personalen med värme, yrkesstolthet och nytänk. Du behöver vara bra på att ta personer och vara intresserad av hur man leder olika typer av personligheter för att optimera personalstyrkan.


Du behöver ha en bakgrund i svensk matlagning, men vi ser även att du hanterar andra typer av kök med.


Som souschef kommer du att i högst grad att vara involverad i allt som händer i köket och restaurangen.


Du har stor passion för mat och en vilja att alltid överträffa
våra gästers förväntningar med förstklassiga smakupplevelser.
Du är samarbetsvillig, gillar att jobba i grupp och du har en
förmåga att sporra dina medarbetare.


Som souschef har du resultatansvar, du leder och fördelar
arbetet på restaurangen. Du ansvarar för menyplanering och råvaruinköp. Ett
gott ledarskap värdesätts högt. Att motivera och inspirerar de övriga i köket,
samt på golvet.


Anställningen är tills vidare på 100%, dagtid/kvällstid
Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan!


Kontakt: martin@restaurangknut.se


#jobbjustnu

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Knut Restaurang & Bar Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 1 augusti 2020
  • Ansök senast: 31 augusti 2020

Postadress

Regeringsgatan 77
Stockholm, 11139

Liknande jobb


Souschef The Green Queen

Souschef The Green Queen

17 september 2020

Souschef till Vemdalsfjällen

Souschef till Vemdalsfjällen

14 september 2020

Matkomfort söker driven Souschef

Matkomfort söker driven Souschef

11 september 2020

Souschef Vintersäsongen 20/21

Souschef Vintersäsongen 20/21

9 september 2020