Souschef till anrika Krusenberg Herrgård

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du jobba med ett glatt team i vacker naturskön miljö utanför Uppsala? Ansök nu och bli en del av oss på Krusenberg Herrgård! Vår vackra herrgård är belägen strax utanför Uppsala, en plats där historiens vingslag ständigt är närvarande. Här njuter du av den vackra huvudbyggnaden med anor från 1600-talet, sagolika matsalar, en pampig grönskande trädgård, matupplevelser och avkoppling. Vi är en del av Sabis och följer alltid grundvärderingarna; alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.krusenbergherrgard.se

Om rollen
Nu söker vi en ny Souschef till vårt köksteam! Vi lagar all vår mat från grunden & efter vad som är i säsong med ekologiska och närproducerade råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök tillsammans med dina kollegor.

Din profil
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i varm- och kallkök. Har du jobbat med a la carte eller konferens ser vi det som meriterande. Du är smaksäker och tycker om att vara kreativ i din matlagning. Som person söker vi dig med en glad och positiv personlighet. Är du en lagspelare med en flexibel inställning kommer passa väldigt bra in i teamet! Tjänsten kräver körkort och tillgång till bil då kollektivtrafiken till herrgården är begränsad vissa tider.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö och anrika lokaler
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning med varierande arbetstider på vardagar, kvällar och helger! Vid frågor om tjänsten kontakta köksmästare Eva Vilhelmsson på eva.vilhelmsson@sabis.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 30 september 2022
  • Ansök senast: 30 oktober 2022

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


Sous Chef, Scandic Rubinen, heltid

Sous Chef, Scandic Rubinen, heltid

6 maj 2024

Souschef till norrländska Stigen

6 maj 2024

Souschef till Proviant Humlegården

Souschef till Proviant Humlegården

6 maj 2024

Sous chef

6 maj 2024