Souschef till Bomans i Trosa

Arbetsbeskrivning

Bomans i Trosa är ett litet Boutiquehotel med 32 rum, 8 mötesrum, matsal och festvåning. På somrarna slår vi upp portarna till Bomans Hamnkrog nere i hamnen. Verksamheten baserar sig främst på konferenser men vi har även mycket privatgäster och festvåningsverksamhet. Bomans har öppet året runt. Du tar dig enkelt till oss, då det endast är 45 minuters bilfärd från Stockholm. trosa ligger 3,5 mil från Södertälje, 4,5 mil från Nyköping och 7 mil från Stockholms city. Är du intresserad av att arbeta i en fantastisk miljö? Nu söker vi en positiv, driven souschef med ambitioner. Vi behöver en duktig kock som kan ta ansvar, har ett kvalitetstänk och höga ambitioner. En person som motiverar och inspirerar såväl gäster som medarbetare. Du sätter alltid gästen i fokus och strävar efter att överträffa dennes förväntningar. Hos oss finns det utvecklingsmöjligheter och du ska kunna axla ansvaret vid köksmästarens frånvaro. Här är det högt i tak och vi är pigga på nya fräscha ideer! Din bakgrund: Du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och minst 3 års erfarenhet av kockyrket. Du har känsla för kvalitet och är duktig på vällagad husmanskost. Ledarerfarenhet är meriterande men inget krav. Bostad kan ordnas för den som önskar.

Kontaktpersoner på detta företaget

Kökschef Peter Sandqvist
015652500

Sammanfattning

  • Arbetsplats: BOMANS I TROSA AB
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 3 juli 2006
  • Ansök senast: 31 augusti 2006

Besöksadress

Ö Hamnplan
None

Postadress

None
TROSA, 61930

Liknande jobb

Pizzabagare

17 maj 2006

Byggnadsarbetare

22 maj 2006

Lärare i SO

22 maj 2006

Lärare Hkk åk 5-9

22 maj 2006