Souschef till Coor på Karolinska Universitetssjukhuset, Solna

Souschef till Coor på Karolinska Universitetssjukhuset, Solna

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att skapa minnesvärda matupplevelser och söker du ett arbete med schysta arbetsvillkor? Då är du vår nya Souschef! Hos oss kommer du bli en viktig del i vårt team.

Coor driver Livet på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna som är en restaurang, en bistro samt ett café. Vår ambition är skapa en helhetsupplevelse matglädje i kvalitét och hållbarhet.

Om rollen
Som Souschef på Coor kommer du ha ett ansvar i det operativa arbetet i köket. Du kommer få möjlighet till en arbetsledande roll där du vid behov kommer att ersätta Kökschef. Du bidrar till ett bättre samarbete kollegor emellan samt en öppen och trivsam arbetsmiljö. Tempot kan stundtals vara högt då du exempelvis serverar lunch till över 900 gäster.  

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:


• ansvar för tillagning
• ansvar för beställning av råvaror och tillhörande rutiner
• ansvar för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering
• planera och strukturera den dagliga driften
• utveckla och förbättra verksamheterna tillsammans med kökschefen
• vid behov kunna ta sig an kökschefens roll

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning på 6 månader. Placering är i Solna med arbetstid 06:00-15:00 måndag-fredag.

Vår kandidat
För att du ska trivas och passa för rollen ser vi att du uppfyller nedan krav:


• minst 4 års erfarenhet av arbetsledande befattning
• relevant utbildning inom restaurang med kunskap om hygienregler
• minst 5 års erfarenhet som kock varav flera års erfarenhet där du har arbetat med bredden i matlagningen samt med a la carte
• talar svenska och engelska obehindrat, eftersom vi har både svenska och engelska gäster
• god datorvana. 

Din personlighet

För att trivas i rollen ska du ha en utbredd passion för mat. Som person har du en förmåga och inspirera. Du är engagerad och sprider vidare en positiv och prestigelös framtoning. Du förstår vikten och betydelsen av att skapa en bra gruppkänsla. Du trivs att arbeta i olika tempo samt uppskatta den variation som arbetet ger. Vidare trivs du i en miljö där en stark serviceanda och lagarbete står i centrum.

Coor erbjuder dig
I den här tjänsten kommer få möjlighet att arbeta både ditt jobb och arbetstider. Här har vi arbetstider under dagtid som gynnar en god balans i livet. Du kommer arbeta i ett team som är sammansvetsat och där vi är kompletterar varandra. Vidare ger Coor den enskilda restaurangen stor frihet i att utforma den egna verksamhetens inriktning vilket du blir en del av. Du får en spännande möjlighet att arbeta med bredden i matlagningen.

Som arbetsgivare är Coor trygg och ger dig stor potential att växa. Coor har kollektivavtal, friskvård, semester och lön samt andra förmåner såsom arbetsskor. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vid frågor om rollen vänligen kontakta restaurangchef Helene Sugiyama på Helene.Sugiyama@coor.com

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan tjänsten söker du i vår rekryteringsportal på vår hemsida.

Kontaktpersoner på detta företaget

Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181 0730-684058
Coor Service Management

Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Coor Service Management
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 2 januari 2024
  • Ansök senast: 31 januari 2024

Besöksadress

Trångsundsvägen
Kalmar

Postadress

Råsundavägen 12
Stockholm, 17311

Liknande jobb


Erfaren kock

15 april 2024

3 april 2024