Souschef till Lisebergs Wärdshus

Arbetsbeskrivning

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.


Inom Affärsområde Park finns totalt sju affärsområden; Restaurang, Fast food, Attraktion, Spel, Shopping, Entré & Gästservice och Boende.



Affärsområde Restaurang består av Lisebergsparkens samtliga restauranger samt personalrestaurang. Affärsområdeschefen har det övergripande ansvaret för affärsområdet, och har ett antal områdeschefer samt personalkoordinatorer som stöd. Respektive områdeschef har det operativa ansvaret för sitt verksamhetsområde, och svarar för gästens totalupplevelse vid restaurangbesöket.



Vi söker nu en Souschef till Lisebergs Wärdshus, som inför året 2023 kommer att ändra konceptet och bli en nordisk bistro/gastropub.

Det kommer vara samma vackra salonger och gustavianska inredning som under generationer hyste familjen Nonnen. Här finns en omsorg för det gedigna, och en respekt för såväl maten som den historia som sitter i varje trappsteg, i vartenda litet hörn av detta drygt 200 år gamla hus. Vi som arbetar på Lisebergs Wärdshus är stolta över vår produkt och levererar den med stor kunskap och personligt engagemang. Vi eftersträvar att i möjligaste mån att arbeta ekologiskt.

Beskrivning
Som souschef på Lisebergs Wärdshus är du köksmästarens högra hand och delaktig i menyplanering och driftplanering. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete. Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat, är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav, du ska även ha god pedagogisk förmåga. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning samt har minst tre års dokumenterad yrkeserfarenhet främst från a la carte men även gärna från beställningsverksamhet. Du är välmeriterad inom mat- och dryckesområdet. Du samarbetar väl, har hög social kompetens och initiativförmåga. Självklart är du gästorienterad och fokuserad på att skapa fantastiska matupplevelser på hög nivå!

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med avtalsområde HRF. Du tillträder tjänsten enligt överenskommelse. Arbetstiden följer Lisebergsparkens och restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Under säsong behöver vi hög närvaro av våra medarbetare, vilket innebär att du har en särskild viktig operativ roll under säsongerna. Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta restaurangchef Ninni Howard på telefon 0761 40 16 83 eller 031-766 70 26. Vi rekryterar löpande till denna tjänst, och vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock absolut senast den 22 januari.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Liseberg AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 29 december 2022
  • Ansök senast: 22 januari 2023

Liknande jobb


Erfaren kock

15 april 2024

3 april 2024

Sous chef

3 april 2024