Souschef till Norda

Souschef till Norda

Arbetsbeskrivning

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

SOUSCHEF TILL NORDA

Vi på Clarion Hotel Post behöver förstärka vårt grymma team och söker dig som med höga ambitioner och glittrande ögon vill skapa suveräna upplevelser för våra gäster!

Våra mål är skyhöga och du kommer mötas av ett arbetslag fullt av talanger och personligheter som varje dag går de extra stegen för att leverera gästupplevelser utöver det vanliga. Vår ambition är att ha de mest passionerade och engagerade medarbetarna i branschen! Är du en av dem?

Clarion Hotel Post ligger i hjärtat av Göteborg i det gamla anrika Posthuset vid Drottningtorget. Med 539 hotellrum, ett stort antal såväl fysiska som digitala mötesmöjligheter, restaurangerna Norda och VRÅ, Postbaren, Skönhetsfabriken och mycket mer, erbjuder vi fantastiska helhetsupplevelser för våra gäster.

Souschef rapporterar till Köksmästare Norda och Executive Chef

Tjänsten innefattar ansvar för:

• Kockar
• Kallskänkor
• Konditorer
• Diskare

I tjänsten ingår bland annat att:

• Leda och fördela arbetet i köket inom avdelningen/ avdelningarna
• Förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner
• Kontinuerligt ha en dialog med närmaste chef gällande konceptutveckling/menyskrivning/menybyten och utveckling av produkten
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Att i samråd med resten av ansvariga i köken att tillhandahålla högsta möjliga matkvalite inom fastlagda lönsamhetsmål till F&B avdelningar
• Prissättning och portionsstorlek av produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet.
• Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentbevakning
• Ansvara för att själv söka upp den informationen som behövs för din avdelning och personal
• Ansvarar för att hålla sig och sin avdelning uppdaterad om vad som händer i huset.
• Att inventering görs vid månadsskifte och lämnas in i rätt tid.
• Eventuellt andra uppgifter kan tillkomma direkt delegerade via närmaste chef.

Tjänstgöringsgrad: heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning.

Arbetstid: dagar, kvällar och helger.

Sista ansökningsdag: 1/11 2022

Vi har kollektivavtal med Hotell-och restaurangfacket och du arbetar inom ramarna för detta avtal.

Som medarbetare i Nordic Choice Hotels får du ta del av en rad olika förmåner, bl a vårt förmånsprogram Super Colleague där exempelvis fria hotellnätter och fina priser i restauranger och barer ingår.

Vid frågor som rörande tjänsten vänligen kontakta vår Executive Chef via mail: johan.friberg@choice.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Melanie De Melo

Maria Vallin
+46 31619005, +46 725309005
Andreas Antonsen
+46 31619000, +46 738336300
Sofia Wackling
+46 705272620
Maria Vallin
+46 31619005, +46 725309005

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Post
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 27 september 2022
  • Ansök senast: 26 oktober 2022

Besöksadress

Drottningtorget 10, Göteborg
None

Postadress

c/o Choice Hotels Sweden AB Box 7620
Stockholm, 10394

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

14 maj 2024

Souschef, tillsvidare

14 maj 2024

Souschef

Souschef

13 maj 2024