Souschef till Smådalarö Gård (säsong)

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Smådalarö Gård ligger idylliskt i Stockholms skärgård. Med bil tar resan bara omkring 40 minuter från Stockholm. Vi satsar också stort på aktiviteter och upplevelser. Med Smådalarö Krog – Brasserie & Bränneri erbjuder vi ett modernt krogkoncept för alla våra gäster och boende på Smådalarö Gård. Vi är ca 20 medarbetare som arbetar som ett team för att våra konferensgäster, golfgäster, weekendgäster och hamngäster alla ska känna sig välkomna. Smådalarö Gård har 56 rum i huvudbyggnaden och 6 rum i Gits Hus. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.smadalarogard.se

Vad vi söker

Till vår golf- och skärgårdspärla Smådalarö Gård söker vi en souschef till vårt team på Smådalarö Gård! Hos oss lagar & bakar vi all mat från grunden & efter vad som är i säsong. Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök tillsammans med ditt team.

Du gör inventering, egenkontroll, beställningar, organiserar och leder medarbetare samt menyplanering tillsammans med köksmästaren.

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av en liknande tjänst inom restaurang och kök. Samt att du har erfarenhet i ledande befattning. Du har också en känsla för smak, service och kvalitet. Som person är du positiv, initiativtagande, är lyhörd inför gästernas behov samt är flexibel och rycker in där det behövs för att hjälpa dina kollegor.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett jobb i Stockholms vackraste skärgårdsmiljö! Tillsammans med ditt team jobbar ni för att ge kunderna den allra bästa upplevelsen. Vi tillämpar också kollektivavtal med bra villkor och förmåner för alla våra anställda.

Tillträde snarast. Tjänsten sträcker sig fram till 31/8 med chans till förlängning. Dina arbetstider är varierande under både vardagar och helger, dagspass och kvällspass. Tillgång till personalbostad finns. Om du ej vill bo i personalbostaden, behöver du ha tillgång till bil för att ta dig till Smådalarö Gård.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta köksmästare Ludvig Flyckt på ludvig.flyckt@sabis.se. Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 29 juni 2020
  • Ansök senast: 21 juli 2020

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


Erfaren kock

15 april 2024

3 april 2024

Sous chef

3 april 2024