Stockholms vassaste Souschef till Wenner-Gren Center

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Wenner-Gren Center vid Norrtull är ett klassiskt landmärke i Stockholm och är en spektakulär mötesplats! Vi på Sabis arrangerar alltifrån stora företagsevents och konferenser till bröllop och privata fester. Restaurang Retro är en lunchrestaurang som är öppen för allmänheten och har ca 200 gäster dagligen. Vi har 8 st konferenslokaler, varav en hörsal för 180 personer. Festvåningen är belägen på plan 23 och 24 med en magnifik utsikt över Stockholm! Sabis huvudkontor finns också beläget i Wenner-Gren Center på plan 10. Vi arbetar alltid efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Vi söker Stockholms grymmaste Souschef! Som Souschef ansvarar du för enhetens smakprofil och att all produktion sker med hög kvalitet på utsatt tid. Du ansvarar tillsammans med köksmästaren för enhetens dagliga inköp, menyplanering, bemanning och du ersätter köksmästaren vid dennes frånvaro. Vi lagar och bakar mat från grunden och ger matlagare kreativ frihet att själva bidra till menyskrivning och komma med idéer! Tjänsten är förlagd under dagtid, kvällar och helger. Eftersom vi arbetar med årsarbetstid har du möjlighet att vara ledig hela 7 veckor när vi har sommarstängt. Sabis huvudkontor finns också beläget i Wenner-Gren Center på plan 10, så möjlighet finns att skapa goda relationer med ledningen på Sabis.

Hos oss är det kundens upplevelse som avgör! Alla gäster ska känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje.

Din profil
Vi ser att du har ett par års erfarenhet från liknande verksamhet med yrkeserfarenhet som kock, helst med ledaransvar. Du har en utpräglad känsla för service och kvalitet och är kreativ, noggrann och lyhörd gentemot kunden och dina kollegor. Din passion för mat är stor och du är smaksäker i det du lagar, samtidigt som du förespråkar ordning och reda och arbetar strukturerat.

Vi erbjuder dig

• Du får arbeta med kreativ frihet och hög kvalitet i köket!
• Vi är ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder regelbundet utbildningar och uppmanar till intern rörlighet för att du ska kunna utvecklas hos oss
• Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och vi arbetar med årsarbetstid. Vi har en hög- & lågsäsong och arbetar med schemaläggning utefter behov under vardagar, kvällar och helger. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta köksmästare Robbin Gyllenhammar på robbin.gyllenhammar@sabis.se. Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 21 september 2022
  • Ansök senast: 19 oktober 2022

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


Sous Chef, Scandic Rubinen, heltid

Sous Chef, Scandic Rubinen, heltid

6 maj 2024

Souschef till norrländska Stigen

6 maj 2024

Souschef till Proviant Humlegården

Souschef till Proviant Humlegården

6 maj 2024

Sous chef

6 maj 2024