Två toppkrogar, två kökschefer- är du den vi söker?

Två toppkrogar, två kökschefer- är du den vi söker?

Arbetsbeskrivning

Vill du leda köket på en av Gotlands främsta krogar och ha stor påverkan på menyer, team och drift? Vi söker nu två driva och erfarna kökschefer till Restaurang Bolaget och Restaurang Systemet, beläget mitt på torget i Visby.
Bolaget är vår franska bistro med gotländsk touch. En varm och charmig restaurang där klassiker som ryggbiff, råbiff, ostron och rustika franska rätter står i centrum.
Systemet erbjuder en modern och pulserande upplevelse med köttfokuserad meny, från entrecôte och clubsteak till råbiff och vitello tonnato. Här är tempot högt och stämningen social.
Tillsammans skapar vi två olika men kompletterande upplevelser, båda med samma fokus på kvalitet, gemenskap och riktigt bra mat.

Om rollen
Som kökschef ansvarar du för kökets dagliga drift, kvalitet och ekonomi. Du leder, motiverar och utvecklar ditt team, säkerställer rutiner och menyer, och ser till att gästerna alltid får en förstklassig matupplevelse. Rollen är central för både kökets resultat och gästupplevelsen!

Dina ansvarsområden

Schemaläggning och personalansvar för 2–7 medarbetare


Rekrytering av kökspersonal


Beställningar och råvaruhantering


Säkerställa och utveckla matens kvalitet och leverans


Leda och motivera teamet i vardagen


Ekonomiansvar och uppföljning av KPI:er


Menyarbete och utveckling av nya rätter i samarbete med ägare



Vi söker dig som

Har minst 5 års erfarenhet som kökschef eller annan ledande position i köket


Är trygg och kreativ i menyarbete


Är en stark lagspelare och inkluderande ledare


Talar och skriver flytande svenska


Meriterande

Erfarenhet av fransk matlagning
Erfarenhet och känsla för råvaror, med extra fokus på kött




Personliga egenskaper
Vi söker dig som är hungrig, drivande och vill utvecklas. Du är strukturerad, prestigelös och kan skapa ett stabilt flöde i både lugna och intensiva perioder.

Vi erbjuder


Placering mitt på Gotland på två av öns mest välkända krogar





Vara med att påverka menyer och kökets utveckling





Prestigelös, driven och kvalitetsfokuserad kultur





Kollektivavtal





Personalrabatt 20 %





Praktisk information


Start: februari/mars 


Anställning: heltid tillsvidare (med 6 månaders provanställning)

Frågor kring rollen och processen
Nellie Lilja
0763-01 92 46
nellie@progressioswe.se

Extern Rekryterare
Progressio
www.progressioswe.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Progressio
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 11 december 2025
  • Ansök senast: 30 maj 2026

Liknande jobb


Köksmästare sökes!

22 april 2010

Köksmästare

25 mars 2010

Köksmästare

24 mars 2010

Köksmästare

21 april 2010