Vikarierande Köksmästare

Arbetsbeskrivning

Radisson Blu Arlandia Hotel har 335 rum och 31 konferenslokaler, Restaurang, Cocktailbar samt Pool- och Relaxavdelning.Hotellet ligger 4 minuter från Arlanda Flygplats och ingår i Radisson Blu Hotels & Resorts, en av världens snabbast växande hotellkedjor.Vår restaurang Cayenne tar 400 gäster.Som Vikarierade Köksmästare hos oss skapar du en trygg grupp som säkerställer att service och upplevelse gentemot gästen är i världsklass.Verksamheten omfattar frukost, lunch, konferensmåltider, festvåning och a la carte. Vi söker nu dig som har en stor passion för mat, service och kvalitet.Köket och disken består av ett väl sammansvetsat och hårt arbetande team med hög kollegial lojalitet.VAD VI FÖRVÄNTAR OSS AV DIG: - Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet från Restaurangbranschen med några års praktisk erfarenhet som Köksmästare eller liknande.- Du ansvarar för köket och disken med ca 8 personer och planerar den dagliga verksamheten.I detta arbete ingår schemaläggning och kalkylering för mat, personal och inköp. - Du ansvarar för HACCP, egenkontroll och säkerhet i köket.- Du är en naturlig ledare som har en förmåga att entusiasmera dina medarbetare och få varje individ att prestera maximalt utifrån sina egna förutsättningar. - Vi söker dig som är gästorienterad och som har en god helhetssyn på restaurangverksamhet.- Du som söker är självgående och drivande.Du är ansvarstagande och tycker om att lösa problem.- Du har ett gott humör som tål stressiga situationer.- Det är viktigt att följa hotellets policies och affärsplan samt Radisson BLU Hotels & Resorts gemensamma riktlinjer och servicekoncept.- Talar och skriver svenska och engelska obehindrat.Engelska är vårt koncernspråk.Vi ERBJUDER: Ett utmanande arbete på ett internationellt hotell i ständig utveckling.- Heltid, schemalagd arbetstid dag, kväll och helg - Vikariat, 2010-06-01 - 2010-10-31.- Tillträde: 2010-06-01 - Vi erbjuder friskvårdsmöjligheter och andra attraktiva personalförmåner med goda möjligheter till karriärutveckling.Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Jenny Storm
070 261 19 55
Executive Chef Mårten Östman

Sandra Belsa
0850684007
Breakfast Supervisor Sandra Katiska
0707577430
F&D Manager Henric Zethelius
070-5937706
Front Office Manager Steffen Sander
+46702611955
Front Office Manager Steffen Sander

HR- Manager Jennie Berneron
0702-990004
F&D Supervisor Lars Ohman
0702770043
HR- Manager Jennie Berneron

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Radisson Blu Arlandia
  • 1 plats
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 7 maj 2010
  • Ansök senast: 24 maj 2010

Besöksadress

Box 103
None

Postadress

Box 103
Stockholm-Arlanda, 19045

Liknande jobb


Köksmästare sökes!

22 april 2010

Köksmästare

25 mars 2010

Köksmästare

24 mars 2010

Köksmästare

21 april 2010