Head Chef - Fyri Resort of Hemsedal

Head Chef - Fyri Resort of Hemsedal

Arbetsbeskrivning

FYRI er resorthotellet som tilbyr opplevelser i verdensklasse i et magisk miljø. Fantastiske kombinasjoner av mat og drikke, sosialisering, aktiviteter og en «retreat» følelse som sørger for at gjestene våre kobler av fra en ellers hektisk hverdag.

For å kunne skape en resort i verdensklasse, med matopplevelser uten sidestykke, tror vi på sammensveisede team med mål med å skape stamkunder. Disse teamene veiledes og utvikles av ledere som innehar stor lidenskap for faget. Teamlederne er drevet av utvikling og ser teamene sine som deres viktigste ressurser på reisen fremover.

Nå søker vi deg som Head chef til å lede dette teamet.

Head Chef (HC) er ansvarlig for kjøkkendriften og matopplevelsen på alle Fýri sine F & B avdelinger (Restaurant LIV, Liv Bar, Roa, bankettene og vår Pool Vlub). Dette gjelder frokost, lunsj og middag. Ansvaret inkluderer både gjesteopplevelsen, medarbeideropplevelsen og de økonomiske målene som er satt for virksomheten.

Rollen er driftfokusert, noe som betyr at hoveddelen av HC sin arbeidstid er tiltenkt planleggingen av kjøkkenets drift. Den viktigste funksjonen HC har på Fýri er å opprettholde en høy tilstedeværelse sammen med sitt team for å coache og lede en høyere NPS og NMI. Andelen administrative timer versus drift kan endres avhengig av sesong, endringer i arbeidsfordeling avgjøres av F & B Manager basert på virksomhetens behov.

HC forventes å være godt pålest om bestillingssituasjonen opptil 3 måneder frem i tid for å sikre både gjester og ansattes opplevelse. Informere og gjøre justeringer i bemanning, samt de nøkkeltallene som er budsjettert for effektivitet.

Vi tror at du som har erfaring innen ledelse samt mestrer å bygge sterke team og har gode kunnskaper fra kokkefaget med et øye for det visuelle, passer perfekt hos oss. Med din ledererfaring hever du teamet ditt fremover. Gjennom nært lederskap ser du samt tar vare på deres ulike styrker. Med din gode samarbeidsevne, tilrettelegger du for å bygge sterke bånd på tvers av avdelinger, noe som skaper en enhetlig destinasjon.

Du rapporterer direkte til F & B manager og er ansvarlig for teamet ditt med alt fra nøkkeltal, dine medarbeidere og deres utvikling, samt være med å utvikle opplevelsen og strategiene for å nå målene.

Nå tar vi matopplevelsen til nye høyder, er det du som viser veien?



-----------------------------------------------------------------------------------------

FYRI är resorthotellet som erbjuder livets goda, en upplevelse i världsklass och med helt magiska miljöer. Fantastiska kombinationer av mat & dryck, sociala miljöer, uppmuntran till gemensamma aktiviteter och en retreatupplevelse som gör att våra gäster kan lämna vardagen för en stund.

För att kunna skapa denna resort i världsklass, med en matupplevelse utan dess like, tror vi på att ha sammansvetsade team som har samma mål i sikte, att skapa stamgäster. Dessa team coachas och utvecklas utav deras positiva ledarförebilder, som med sin passion och kunskap för dem framåt. Ledaren för teamet drivs utav utveckling och ser sina dem som sina viktigaste tillgångar på resan framåt.

Nu söker vi dig som Head chef till att leda detta team.

Head Chef (HC) ansvarar för köksdriften och matupplevelsen på alla Fýris F&B outlets (Restaurang LIV, Fýris barer, banketten & vår Poolclub), det avser frukost, lunch och middag. Ansvaret innefattar både gästupplevelsen, medarbetarupplevelsen och de ekonomiska mål som sätts upp för verksamheten.

Rollen är driftsfokuserad vilket innebär att huvuddelen av HC:s arbetstid är fokuserade till schemalagda driftspass i köket. Den viktigaste funktionen HC på Fýri har är att hålla en hög närvaro med sitt team för att coacha och leda för en högre NPS och NMI. Andelen administrativa timmar kontra drift kan skifta beroende på säsong, förändringar av arbetsfördelning beslutas av F&B Manager baserat på verksamhetens behov.

HC förväntas vara bra påläst om bokningsläget i närtid och 3månader framåt i tiden informera sina kollegor i huset och göra justeringar i bemanningen för att säkerställa både gäst och medarbetarupplevelsen såväl som de nyckeltal som budgeterats för effektivitet.

Vi tror att du som har tidigare erfarenhet inom ledarskap och att bygga starka team, som har stor kunskap från det fantastiska kockyrket och även har ett öga för det visuella, kommer passa perfekt med oss. Med din ledarerfarenhet leder du ditt team tillsammans framåt, inte bara samtidigt. Genom ditt nära ledarskap ser du och tar tillvara på allas olika styrkor i ditt team. Med din goda samarbetsförmåga skapar du bra förutsättningar att bygga starka band över avdelningar, vilket skapar en enad destination.

Du rapporterar direkt till F&B manager och ansvarar för ditt team med allt från nyckeltal, dina medarbetare och deras utveckling, men även att utveckla upplevelsen och strategierna för att nå målen.

Nu tar vi matupplevelsen till nya höjder, är det du som visar vägen?

Sammanfattning

  • Arbetsplats: ESS Group
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 1 mars 2023
  • Ansök senast: 18 mars 2023

Liknande jobb


21 november 2023

18 november 2023

Köksmästare till FAVO Borås

Köksmästare till FAVO Borås

17 november 2023