Kock

Arbetsbeskrivning

1 plats
Eriksgårdens Fjällhotell/Eriks kök och bar söker en kock inför sommarsäsongen 2016 till vår Á la carte och hotellrestaurang.

Eriksgårdens Fjällhotell ligger i centrala Funäsdalen i västra Härjedalen
På somrarna är det fiske,vandring,mountainbike etc, som gäller.


Vi ser gärna att du som söker har minst 5 års erfarenhet samt jobba självständigt, flexibel, van att arbeta i kök med hög arbetsbelastning, noggrann, positiv.
Du skall ha ett genuint intresse för mat. Du arbetar serviceinriktat och snabbt utan att ge avkall på noggrannheten.

Arbetstid är kvällar.

Bifoga gärna foto till ansökan.

Bostad kan ordnas.

Vi tar emot ansökan via e-post: magnus@eriksgarden.se

Titta gärna på våra hemsidor;
www.eriksgarden.se eller www.erikskokobar.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Köksmästare Michael Rehnberg
0702259074
Louise Segerman
0684-21006
VD Magnus Ruhedorfer
068421006
Louise Segerman

VD Magnus Ruhedorfer
0684-21006 0706630129

Sammanfattning

Besöksadress

VINTERGATAN 3
None

Postadress

None
FUNÄSDALEN, 84095

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

14 maj 2024

Souschef, tillsvidare

14 maj 2024

Souschef

Souschef

13 maj 2024